Cele mai ciudate legi sexuale din lume

sex-lege-interior
Foto: Cele mai ciudate legislații sexuale PC: One.ro

Deși statele islamice sunt renumite pentru legile cu un caracter ușor absurd (încălcarea celor mai multe dintre ele fiind sancționată prin pedeapsa cu moartea), SUA, în mod surprinzător, este pe primul loc în topul statelor cu cele mai multe legii de interdicție pentru felurite activități sexuale.

De fapt, oriunde ne-am afla există o prevedere legislativă cel puțin ciudată atunci când vine vorba de sex şi relații intersexuale, scrie one.ro. Hai să vedem care sunt cele mai ciudate legi legate de sex întâlnite în legislația:

#1. În Merryville, Missouri, este ilegală purtarea corsetului pentru că „privilegiul de a admira trupul neîncorsetat, plin de forme, al unei femei tinere, nu ar trebui negat bărbatului american normal şi cu sânge fierbinte”.

#2. În Dyersburg, Tennessee, este ilegal ca o femeie să caute un bărbat – să-l sune sau să-i dea întâlnire.

#3. În Alabama este ilegal să cumperi jucării sexuale.

#4. În Washington nu există nicio interdicție legală privind relațiile sexuale cu animalele, cu singura condiție ca acestea să cântărească sub 18 kilograme.

#5. Tot în capitala Statelor Unite ale Americii este ilegal să faci sex în orice altă poziţie decât cea a misionarului. Doar că nimeni nu supraveghează acest fapt…

#6. În Maryland, SUA, nu îți este permis să cumperi prezervative de la un automat dacă acesta nu vinde şi băuturi alcoolice.

#7. În Massachusetts, sexul cu un clovn, la rodeo, cu caii de față, este împotriva legii statului american.

#8. În Utah – stat american renumit pentru consumul de pornografie informatică – este legal să întreții relații sexuale cu animale, dacă şi numai dacă nu plătești pentru asta.

 

sex-lege-interior2-rz
Cele mai ciudate legislații sexuale PC: One.ro

#9. În Florida, partenerilor necăsătoriți, dar care locuiesc în aceeași casă le este interzis să facă sex. Dacă cei doi locuiesc în case diferite, interdicția nu se mai aplică.

#10. Tot în Florida, e ilegal să te bucuri de sânii soției tale sărutându-i.

#11. Aceiași americani ne surprind printr-o lege ilogică, ce fură femeilor dreptul la plăcere: în Massachusetts nu este permisă poziția sexuală în care femeia stă deasupra partenerului.

#12. În Carolina de Nord, ochelarii de soare au voie să fie folosiți oriunde, mai puțin în pat, când faci sex.

#13. Tot în SUA, mai precis în Oregon nu ai voie sa vorbești vulgar în timpul actului sexual.

#14. Dacă locuiești în Tennessee, nu ai dreptul să faci sex oral.

#15. Iar în Florida, a face duș gol este o rușine ce trebuie pedepsită.

#16. În statul american Minessota, o femeie are legea de partea ei dacă soțul său are o respirație urât mirositoare. În acest context, bărbatul nu are voie să facă sex cu soția lui care, dacă vrea, îl poate obliga legal să se spele pe dinți. Este interzis mirosul de usturoi, ceapă şi sardine.

#17. În Indonezia masturbarea este pedepsită cu moartea prin tăierea capului.

#18. În Bahrain, consultația ginecologică este relative bizară: medicul ginecolog de sex masculin are dreptul să examineze o femeie numai cu ajutorul unei oglinzi prin care poate privi organele genitale.

 

sex-lege
Cele mai ciudate legislații sexuale PC: One.ro

19. În Uganda este interzisă muzica erotică.

20. Demnitarii australieni au considerat benefic să interzică apariția în reviste a femeilor cu sânii prea mici. Dacă nu au cel puțin cupa A, femeile par niște fetișcane care stârnesc poftele pedofililor…

21. Pe insula Guam, femeile virgine nu se pot căsători, tocmai de aceea există un job full-time ce presupune dezvirginarea tinerelor.

22. O erecție evidentă, văzută prin hainele unui bărbat, este interzisă prin lege în mai multe regiuni federale din SUA: Arizona, Florida, Idaho, Indiana, Massachusetts, Mississippi, Nebraska, Nevada, New York, Ohio, Oklahoma, Oregon, South Dakota, Tennessee, Utah, Vermont, Washington şi Wisconsin.

23. În Minnesota, este ilegal pentru bărbați să întrețină relații sexuale cu un pește viu. Pentru femei nu este specificată această interdicție.

24. În hotelurile din localitatea Sioux Falls, din South Dakota, fiecare cameră trebuie să aibă două paturi, situate la cel puțin un metru şi jumătate distanță între ele. Întreținerea relațiilor sexuale în spațiul dintre cele două paturi este strict interzis. Aceste condiții sunt aplicabile numai pentru cuplurile care închiriază camerele pentru o singură noapte.

25. În oraşul Cali, din Columbia (America de Sud), femeile au voie să facă dragoste numai cu soții lor, iar la primul contact sexual este obligatoriu ca mama ei să fie în aceeași încăpere, ca martor la actul sexual dintre tinerii căsătoriți.

26. În Liban, este stipulat prin lege că bărbații au voie să aibă relații sexuale cu animalele, cu condiția ca acestea să fie femele. Sexul cu masculii din rândul animalelor este pedepsit cu moartea.

Taguri: #SUA
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente