Weekend=Fotbal. Ce meciuri te așteaptă?

whichleagueisbest

După pauza de fotbal la nivel internațional, în acest weekend se reîntoarce competiția intercluburi. #diez vă sugerează cele mai interesante meciuri din campionatele europene.

Premier Liga din Anglia în aceast sfârșit de săptămână nu prea ne bucură cu mecirui mari, cam în toate partidele se observă un favorit. Excepție ar fi meciul din această seară de pe Goodison Park, stadionul pe care Everton își va încerca puterile cu Chelsea începând cu ora 19:30. Un alt meci mai echilibrat se așteaptă în Țara Galilor, unde luni, 15 septembrie, ora 22:00, Swansea va întâlni lidera Liverpool.

De remarcat sunt și disputele din Spania. La Liga va prezenta sâmbătă seara Barcelona – Sevilla și Villarreal – Real Madrid. Pe Camp Nou jocul e stabilit la ora 21:00, iar madrilenii vor începe mai târziu, la 11 seara. Interesat e faptul că Barcelona, Real Madrid și Villarreal au punctaj maxim după 3 etape, adică fiecare sunt în topul ligii cu câte 9 puncte.

Din Bundesliga Germană putem remarca meciurile de azi dintre Bayern Munich și Hannover 96 (ora 16:30), poziționate pe locul 2 și 3 respectiv, dar și partida liderului Borussia Dortmund care așteaptă vizita celor de la Hamburger SV (ora 19:30).

Serie A va oferi un meci foarte interesant între Internazionale și Juventus. Acest adevărat derby se va juca astăzi, 14 septembrie, ora 19:00, pe stadionul Giuseppe Meazza din Milano.

În Franța meciul central al etapei a avut loc deja aseară, 13 septembrie. Paris Saint-Germain a marcat două goluri rămase fără replică din partea gazdelor – Girondins Bordeaux. După acest succes parizienii au trecut temporar în fruntea clasamentului Ligue 1, acumulând 11 puncte.

Totodată în România se așteaptă al doilea cel mai incendiar derby din Liga I, dumunică, ora 21:30, la Cluj va fi nebunie, se vor confrunta CFR cu Universitatea Cluj. Acest eveniment generează mai degrabă o bătălie între suporteri decât între cluburile de fotbal. Până atunci, în această seară la aceeași oră Steaua București primește pe terenul propriu ocupanta locului 10 – Sageata Navodari. Rivala Stelei, Dinamo București, a pierdut vineri primul meci din etapa a 7-a în deplasare la Pandurii Târgu-Jiu cu scorul de 2-1.

Vă dorim vizionare plăcută.

Taguri: #fotbal
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente