Top știri din 11 septembrie

DSCN3833
Foto: ”Preluatizatorii trebuie să stea în închisoare” spun cuvintele imprimate pe foaie. Acesta a fost unul din multele mesaje adresate guvernanților.

Cele mai importante şi populare ştiri de pe #diez din 11 septembrie 2013

#1. “Jos privatizarea” în fața Guvernului

În jur de 15 persoane au scandad “Jos privatizarea”. Majoritatea din ei pensionari au venit să apere averea statului.

#2. Nicio universitate din Moldova nu este în Topul Mondial QS al Universităţilor

Nici o instituție de învățământ superior din Republica Moldova nu se regăsește în Topul Mondial QS al Universităților, ediția 2013-2014, publicată marți.

#3. Participantele Moldovei la Miss World în perioada 2003 – 2013

Moldova a debutat la Miss World în 2000, cu Marina Baciu (Moraru), participanta care din păcate nu mai este printre noi. Moldova niciodată nu a intrat în topul celor mai frumoase femei din lume, iar în anii 2001, 2002, 2012 nu a participat la concurs. Echipa #diez a făcut o cercetare cine a reprezentat de-a lungul timpului Moldova la concurs.

#4. Atitudinea lui Viorel Mardare față de participanta Moldovei la Miss World 2013

Bloggerul anului 2010 și regizorul a multor spoturi publicitare ce vă bucură ochiul, Viorel Mardare, lansează o nouă ironie în spațiul internautic moldovenesc.

#5. Directorul restaurantului „Golden Nica” reţinut de procurori

Directorul restaurantului „Golden Nica” a fost reţinut astăzi de procurori pentru 72 de ore în dosarul vizînd intoxicaţiile în masă de la restaurantul pe care-l administra.

#6. Replica internauților la embargoul impus de Rusia

După decizia Moscovei de a impune restricții la importul de băuturi alcoolice moldovenești pe piața rusească, utilizatorii rețelelor de socializare din Moldova au decis să susțină producătorii locali de vin prin publicarea unor poze cu aceste băuturi alcoolice.

#7. Să ne jucăm de-a “Lupii și iepurii” împreună cu Tom

#diez a primit o invitație de la Tom, cel care creează artă din sport, pentru a participa la jocuri în aer liber în parc.

#8. Proiectul #diez ”Ce fac oamenii în parc?” la Istorii Urbane

Vara/Toamna/Iarna/Primăvara parcurile noastre mișună cu oameni minunați. Unii vin odată cu soarele să facă gimanstică, alții vin pe întuneric să se sărute în liniște. #diez a inițiat proiectul fotografic ”Ce fac oamenii în parc?”

#9. Tinerii azeri reacționează față de un spot erotic pentru lapte

Un spot publicitar pentru un brand de lapte din Azerbaidjan a devenit subiect controversat în presa azeră. Tinerii spun că această publicitate este umilitoare pentru ei.

#10. România din nou cucerită de Turcia

România a pierdut acasă meciul cu Turcia cu scorul de 0 – 2. Golurile au fost semnate de Yilmaz 22’ și Erding 90’. Realizarea visului brazilian al românilor depinde în mare parte de faptul cum Olanda va trata întâlnirea cu Turcia de luna viitoare.

Taguri: #Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente