5 mituri despre sex în care ai crezut până acum

bom-de-cama
Foto: PC: virtualangelauen.com

Azi #diez îți prezintă 5 mituri pe care posibil le știai până acum, mâine #diez îți va prezenta rezultatele voxului pe care cu siguranță nu le știi.

#1. Doar idioții exagerează cu gelozia

Neadevăr. Cercetarea Colegiului Roanoc din Statele Unite ale Americii a demonstrat că cele mai geloase sunt persoanele de succes. Cine din ei își manifestă gelozia mai mult – bărbații sau femeile – nu a fost demonstrat din motiv că femeile manifestă emoțiile în felul în care despre ele ar putea ști tot cartierul. Domnii, în schimb, de regulă, nu bârfesc. Din contra, ei încearcă să inhibeze emoțiile pentru a se preface că sunt indiferenți.

#2. Sexul protejează de răceală

Adevărat, dar acest lucru este adevărat doar în cazul în care te distrezi în pat regulat, nu doar cu venirea frigurilor. Cercetătorii din Institutul din Pennsylvania au făcut o cercetare despre îmbolnăvirea cu răceală în rândul perechilor care practicau sexul cu o regularitate diferită. Astfel, a fost demonstrat faptul că partenerii activi (cei care se distrează de două ori și mai mult pe săptămână) se îmbolnăvesc mai rar. Sexul regulat ajută la eliminarea anticorpilor cu 33 % mai mult.

#3. Sexualitatea a fost cercetată din timpurile străvechi

Neadevărat. Primul cercetător care s-a ocupat în serios de cercetări de laborator în domeniul sexului este considerat Djon Watson, care a trăit la începutul secolului trecut. Cu toate acestea, el a cercetat nu doar pe șoareci, dar și pe el însuși. De dragul științei, el și-a făcut și o amantă de 19 ani, în pereche cu care a și experimentat. Finalul acestei istorii s-a rezumat la faptul că soția acestuia a aflat de intrigile soțului său. După ce a văzut documentele cercetării, aceasta a anunțat divorțul.

#4. Fetițele încep viața sexuală mai devreme decât băieții

Fals. Cercetătorii institutului Kinsi, SUA, au demonstrat contrariul. Potrivit lor, băieții practică, în mediu, sexul de la vârsta de 16 ani; fetele, după 17 ani și jumătate.

#5. Bărbații termină de fiecare dată

Neadevărat. Doar 75 de procente dintre bărbați se bucură de orgasm la sfârșitul fiecărei partide de sex. Ceilalți termină din când în când. Cu toate acestea, procentajul este mai mare decât cel în rândul femeilor dintre care doar 29 % termină de fiecare dată, în pofida faptului că ele pot avea orgasm multiplu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente