(foto) De Ziua Internațională a Sutienului cea mai frumoasă lenjerie

intimo1
Foto: Intimo.md - underwear shop

Pe 3 septembrie, sutienul, partea vestimentară care a schimbat viețile femeilor și bărbaților, a împlinit 99 de ani. Cu această ocazie, site-ul adme a făcut o selecție cu cele mai pasionale companii producătoare de lenjerie feminină.

Primul brevet pentru sutien a fost emis pe 3 septembrie 1914, de americanca Mary Phelps Jacob. Mary era destul de înstărită și într-o zi pregătindu-se de o petrecere , a observat că corsetul nu este potrivit pentru rochia ei, care avea un spate deschis. Cu ajutorul unei servitoare ea a construit din două batiste și curele elastice primul sutien, care îi sprijinea și ridica sânii. Toate femeile din acele timpuri purtau corsete și de la început sutienul ”fără spate” nu prea a avut succes. În ajutor a venit soțul inventatoarei, care lucra într-o firmă de corsete. Acesta a propus administrației să cumpere de la Mary patentul cu 1.500 de dolari. Această suma era destul de decentă pentru acele timpuri, când de 260 de dolari îți puteai cumpăra o mașină. În primii cinci ani de vânzări Warner a cîștigat, ca prin miracol, 15 milioane de dolari .

În prezent industria lenjeriei a ajuns la proporții epice. Cei mai mari producători de lenjerie feminină, în fiecare sezon, se află în competiție unul cu celălalt. Care chiloței și sutiene vor face o femeie mai irezistibilă și mai sexy? Designeri de modă din întreaga lume vin cu modele de lenjerie amețitoare, capabile să impresioneze chiar și pe cei mai sofisticați cunoscători. Acum este timpul să vedeți cele mai cunoscute branduri de lenjerie și modelele lor, care îți lasă gura apă.

# Agent Provocateur

4839405-R3L8T8D-610-agent1

collage len4

collage len1

collage len2

4839555-R3L8T8D-610-agent4

collage len3

# Aubade

8572005-R3L8T8D-650-aubade-Boite-a-Desir-Panty-from-Linea-Intima

collage au1# La Perla

Jean-Paul-Gaultier-for-La-Perla-07

6256505-R3L8T8D-610-laperla222

12029_LaPerla

# Damaris

collage damaris1

collage damaris2

# Parah

collage parah2

collage parah

# Amoralle

collage1

collage2

Sursa: adme

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente