Astăzi se joacă meciul U-21 Anglia v Moldova

Madejski Stadium 01 Web
Foto: Stadionul Madejski pe care va avea loc confruntarea are o capacitate de 24,161 locuri PC: http://www.readingfc.co.uk/

Nu doar naționala de seniori și-a luat zborul spre Anglia. Astăzi, pe 5 septembrie și selecționata Under 21 sa susține un examen în fața omologilor englezi, în echipa cărora sunt prezenți fotbaliști de la FC Liverpool, Chelsea Londra și Manchester United.

Acesta va fi al treilea joc din Grupa 1 a preliminarilor Campionatului European de Fotbal 2015 U-21. Partida se va desfășura în orășelul Reading. Meciul va fi condus de o brigadă de arbitri din Muntenegru și va începe la ora 21:45.
În ultimele trei meciuri disputate între naționalele de până la 21 de ani englezii au obținut două victorii, iar un meci s-a încheiat cu un rezultat de egalitate.

Adversari Moldovei în această grupă mai sunt naționalele de tineret ale Lituaniei, Finlandei, San Marino și Țării Galilor. Cu ultima tricolorii vor juca pe 10 septembrie la Tiraspol.
Lidera grupei este Lituania, care în trei meciuri a acumulat 7 puncte, Moldova are o singură victorie în două jocuri și e clasată pe locul 4, pe când Anglia abia debutează în această seară. Toate echipele mai au șanse la calificare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente