(video) Adrian Ursu și-a lansat videoclipul piesei „Mi-e dor de casa mea”

4be179ee0e4011e3ab6522000a9f4d9e_7
Foto: Adrian Ursu la podul Eiffel de la Ungheni PC: Instagram

De Ziua Independenței, Adrian Ursu a lansat un videoclip la piesa “Mi-e dor de casa mea”. Melodia este realizată alături de Orchestra “Lăutarii”.

Videoclipul arată drama unei femei care părăsește casa părintească pentru a pleca la muncă în Italia. Femeia își lasă copii în grija bunicii. Într-un fina,l aceasta revine acasă măcinată de dor.

Întrebat de jurnaliștii PublikaTV de unde și-a găsit inspirație pentru piesă, artistul a declarat: „Fiind peste hotarele țării, la concerte, peste tot am simțit dorul de casă,”

Regia videoclipului aparține lui Oleg Butnaru.

„Cei care s-au filmat în videoclip sunt de fapt familia lui, soția și copii lui. Totul este cât se poate de real. Mulți nu știu că ei au fost plecați peste hotare. Scenariul din acest motiv s-a scris ușor din istoriile moldovenilor de acolo. Este un videoclip real sută la sută. Sunt sigur că se vor regăsi nu doar cei care sunt plecați dar și cei care îi așteaptă cu un dor imens”, a menționat Adrian Ursu.

„Vreau ca această melodie să ajungă în inima moldovenilor și nu doar, mi-aş dori să ajungă şi în inima românilor de peste Prut. Ne dorim ca mesajul să-i mobilizeze pe moldoveni şi să le trezească dorul de casă, și conștiința că copii să fie alături de părinți”, a răspuns interpretul.

Anterior, artistul și Orchestra “Lăutarii” au declarat că vor lansa un album de muzică populară. Albumul urmează să includă și piese bine cunoscute publicului, dar și melodii în premiera semnate chiar de Adrian Ursu.

Piesa cântată alături de celebrii “Lăutari” a fost înregistrată acum doi ani, însă abia acum artistul a reușit să-i filmeze un videoclip. Acesta a fost filmat timp de două zile în Italia, în orașul Padova și în comuna Băcioi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente