FISC-ul vinde haine și accesorii „Gucci” la cel mai mic preț

646×404
Foto: Mărfurile confiscate de FISC au fost puse în vânzare. PC: adevarul.ro

Oferta propusă de FISC este competitivă cu cea a unui mall. Articole din aur și argint, produse cosmetice, haine și accesorii „Versace”, „Gucci” , „Prada” sau „Dolce Gabbana” au fost puse în vânzare.

Deși este atrăgătoareși pentru persoanele fizice, oferta este disponibilă doar pentru persoanele juridice.

Pantalonii au prețuri cuprinse între 47 și 150 de lei. Fustele sau cămășile costă sub 100 de lei, iar accesoriile de marcă, costă chiar mai puțin de 50 de lei.

Aici poti găsi ochelari de soare „Versace”, sau „Dolce Gabbana” care pot fi procurate cu 25 de lei pentru o unitate, iar ceasurile de mână „Gucci” și „Dior” costă 45 de lei.

În lista bunurilor scoase la vânzare se regăsesc și telefoane mobile, tehnică de uz casnic sau piese de schimb pentru automobile.

Inspectoratul Fiscal mai caută cumpărători și pentru 18 rochii de mireasă, prețul cărora variază între 580 și 900 de lei. De asemenea, au fost scoase la vânzare articole din metale și pietre prețioase. Bijuteriile din aur care cântăresc în total aproape 300 de grame pot fi cumpărate cu 117 mii de lei, adică aproximativ 400 de lei pentru un gram. Peste un kilogram de articole din argint pot fi procurate de la FISC cu 57 de mii de lei, sau aproximativ 40 de lei pentru un gram.

Anterior, conducătorul Inspectoratului Fiscal de Stat, Ion Prisăcaru, a declarat că instituția pe care o conduce întâmpină dificultăți la realizarea bunurile confiscate sau sechestrate.

Sursa: Ziarul Național

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente