Bugetul de stat 2013 revine pe agenda parlamentarilor

13420883081524084140
Foto: Legea Bugetului de stat 2013 va fi rectificată PC: taxydroms.gr

Chiar de la primele ședințe ale legislativului va fi pus în discuție Bugetul de stat pentru anul 2013. Potrivit lui Ioniță, rectificarea bugetului este un proiect prioritar pentru legislativ.

Sergiu Sîrbu, deputat PD, a comunicat că în prezent atât el cât şi colegii din partit lucrează la mai multe proiecte, însă a refuzat să ofere detalii. „Se lucrează şi la proiectul unui nou Regulament al Parlamentului. S-a muncit şi la nivel de experţi, fiind elaborate mai multe modificări, care însă până a fi făcute publice trebuie discutate cu colegii”.

Veceaslav Ioniță, deputat PLDM, a declarat pentru Moldpres că rectificarea bugetului și aprobarea politicii fiscale pentru anul viitor sunt proiecte prioritare pentru legislativ. „În prezent se lucrează şi la iniţiative ce ţin de administrarea finanţelor publice. Iar odată cu revenirea la muncă în comisii se va face o selecţie a proiectelor elaborate de deputaţii PLDM”, a spus Ioniţă.

Legea Bugetului de stat pentru 2013 a fost publicată pe data de 2 noiembrie 2012. Amintim că PCRM nu au fost de acord cu Bugetul adoptat. Potrivit lor, „Bugetul de stat 2013 condamnă cetățenii RM la sărăcie”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente