Bankia Bus – noul serviciu de bănci mobile

Bankia_2643267b
Foto: Serviciul bancar Bankia Bus PC: Banca Mea

Bankia Bus este un nou serviciu sperviciu spaniol – o “reprezentanță a băncii pe 4 roți”. Autobuzul vopsit în culorile băncii circulă prin localitățile unde banca și-a închis reprezentanțele.

Bankia -o instituție financiară ce întâmpină serioase probleme financiare, a recurs la închiderea filialelor și concedierea multor angajați. Ea lansează un servicii nou – Bankia Bus – care va ajunge în zonele unde banca a fost forțată să închidă reprezentanțele sale.

Sala de așteptare în Bankia Bus PC: Banca Mea
Sala de așteptare în Bankia Bus PC: Banca Mea

„Acest servciu va oferi de toate câte puțin.” Bankia planifică să trimită autobuzul în 17 localități din regiunea Valencia, care au rămas fără filiale, după ce instiuția financiară a solicitat un ajutor de salvare în mărime de 19 mlrd euro, înregistrând pierderi de peste 4 mlrd euro. Inițial era planificat să închidă 1.100 filiale și să concedieze 4.500 de angajați în 3 ani.

„Bunăvoința” de care dă dovadă Bankia se datorează faptului că banca a fost prezentă în aceste localități o perioadă foarte lungă de timp, și până la urmă sunt oameni în acele regiuni care au nevoie de acces la bănci. Chiar dacă a lansat acest serviciu, în unele localități autobuzul va ajunge o singură dată pe lună.

Sursa: bancamea.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente