Top știri din 15 august

dear252
Foto: Thinking ahead’s definitely going to be part of the equation, but thinking alone won’t solve any problems

Cele mai importante şi populare ştiri de pe #diez din 15 august 2013

#1. Reporterii lunii iulie pe #diez sunt Alex Pahomi și Ruxandra Ghimp

Pe #diez puteți găsi categoria Reporter Special unde oricine poate propune ceva interesant, scrie o știre sau relata ceva de la un eveniment sau despre o persoană. Iar la sfârșit de lună cine este cel mai popular câștigă un premiu de la #diez.

#2. Premierul Leancă vrea mai mult control asupra alcoolului din cluburi

Cluburile vor avea mai puțin alcool, iar trecerile pietonale mai sigure. Acestea sunt planurile Guvernului pentru luna septembrie.

#3. Șoferii microbuzelor 113, 109 și 191 au intrat în grevă

Mai mulți șoferi de microbuze nu au ieșit în această dimineață pe traseu. Aceștia sunt nemultumiți de faptul că a fost prelungit itinerarul rutei de microbuz 178.

#4. Scrisori către mine când voi avea 25 de ani

O echipă de oameni creativi în frunte cu Pik-Shuen Fung au creat o platformă unde oamenii scriu scrisori către ei când vor avea sau au avut vârsta de 25 ani.

#5. Ministrul Educaţiei este împotriva numirii pe viaţă a managerilor şcolari

Ministerul Educaţiei îşi propune să lanseze un nou regulament de selectare a managerilor şcolari, care va viza în primul rând revizuirea fişei de post a managerilor şcolari.

#6. Miere multă și gustoasă la Târgul apicultorilor

Astăzi în scuarul Teatrului de Operă şi Balet „Maria Bieşu” s-a deschis Târgul apicultorilor ce a adunat reprezentanții mai multor asociații de apicultori din țară.

#7. Programul Festivalului Gustar 2013

Festivalul Gustar, organizat anual în rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi, a devenit un eveniment cultural reprezentativ pentru Republica Moldova fiind unul dintre puținele evenimente muzicale autohtone.

#8. Topul Forbes al celor mai bine plătiţi scriitori din lume

E.L. James, autoarea romanelor din trilogia erotică “50 Shades of Grey”, ocupă primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătiţi scriitori din lume, cu venituri de 95 de milioane de dolari, obţinute în perioada iunie 2012 – iunie 2013.

#9. Moldova a remizat acasă cu Andorra, scor 1-1

Selecționata de fotbal a Moldovei în meciul amical împotriva selecționatei Andorrei a remizat, 1-1. Ambele goluri au fost înscrise în prima parte a meciului.

#10. Jurnalul Miresei: Top destinații pentru a pleca în luna de miere

Lunile de miere deseori sunt mai așteptate decât nunțile în sine. Căutând destinații pentru odihnă, #diez a creat un top al locurilor recomandate lunii de miere.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente