Monica Bellucci se filmează într-un nou lungmetraj

972088_10151565868075547_725825481_n
Foto: Monica Belluci. PC: Facebok

Filmările la următorul lungmetraj al regizorului sârb Emir Kusturica, care o are în rolul principal pe actriţa italiană Monica Bellucci, au început miercuri, 14 august, în Bosnia.

Monica Bellucci a ajuns marţi în Bosnia, unde va participa timp de aproape două luni la turnarea acestui lungmetraj, o poveste de dragoste în vreme de război, care ar urma să fie prezentat la ediţia din 2014 a Festivalului de la Cannes.

„Monica va filma circa 50 de zile. Planul nostru este să încheiem filmările în noiembrie, iar filmul ar urma să fie prezentat anul viitor la Festivalul de la Cannes”, a declarat, miercuri, Kusturica, într-o conferinţă de presă la Trebinje, în sudul Bosniei, unde vor fi turnate majoritatea scenelor cu actriţa italiană.

Filmul „Pe Calea Lactee „, va fi o trilogie care care va avea ca punct de plecare un scurtmetraj pe care regizorul, născut în Bosnia, l-a făcut în urmă cu doi ani în cadrul unui film colectiv şi în care el însuşi interpretează rolul unui călugăr creştin-ortodox. El va interpreta de asemenearolul principal masculin şi din noul său film.

„Această poveste s-a întâmplat parţial în viaţa reală şi este parţial rezultatul unei ficţiuni. Este o poveste de dragoste, de război, cu o dimensiune mitologică, cu rolul pe care l-a jucat şarpele în viaţa oamenilor înainte de Vechiul Testament”, a spus Kusturica, de două ori laureat cu Palme d’Or la Cannes.

Monica Bellucci va juca un agent secret cu tată sârb şi mamă italiană, al cărei cap este pus la bătaie de serviciile secrete care o urmăresc. Ea se îndrăgosteşte de un bărbat care transportă zilnic lapte trecând liniile de front şi care creşte şerpi în locuinţa sa.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente