Lady Gaga se mărită cu starul din The Vampire Diares

sursa:utv.ro
Foto: sursa:utv.ro

Lady Gaga, cântăreaţa de milioane a decis sa se mărite. Relaţia cu actorul Taylor Kinney a început încă din 2011, şi se pare că se îndreaptă către o iminentă căsătorie.

Lady Gaga, cântăreața care a devenit cunoscută datorită aparițiilor sale extravagante și pline de erotism, dupa un succes fenomenal si 2 recorduri mondiale de înregistrări muzicale – se mărită!

Aceasta a decis să își oficializeze relația cu binecunoscutul Taylor Kinney, actor în The Vampire Diaries. Nunta se preconizează foarte curînd, și va avea loc în orașul nativ al lui Taylor, Lancester.

,,Mi-a spus că el este alesul ei şi poţi să îţi dai seama de asta imediat ce îi vezi împreună. Sunt făcuţi unul pentru celălalt. Ea petrece mult timp la Chicago, pentru că Taylor trebuie să filmeze acolo.”, afirmă o bună prietenă de a cântăreţei.

Ceremonia se anunță a fi una destul de decentă. La ea vor fi invitați doar oamenii apropiați și membri ai familiei.

Totuși se așteaptă că la nuntă vor fi prezenți și extrem de mulți turiști, fani ai cîntăreței. Lady Gaga și Taylor sunt într-o relație din 2011, pe timp când ambii lucrau la videoclipul ”You and I”. După cum însuși spune Lady Gaga, aceasta vrea o singură căsătorie în viață, să trăiască fericiți împreună cu iubitul ei, iar soțului să-i nască cât mai mulți copilași. Prietenele cântăreței îi asigură pe toți că Lady Gaga îl consideră pe Taylor jumătatea vieții ei.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente