Ajutor financiar din partea Primăriei și Guvernului pentru familiile celor 8 tineri decedați

collage
Foto: Ajutor bănesc pentru familii din partea autorităților locale și centrale

Primăria Chişinău și Guvernul R.Moldova vor acorda ajutoare materiale familiilor victimelor accidentului rutier de pe şos. Munceşti, petrecut ieri dimineață.

Primăria municipiului Chişinău exprimă condoleanţe şi regretul pentru cele întâmplate, familiilor şi apropiaţilor celor 8 tineri decedaţi noaptea trecută, în urma unui accident rutier care a avut loc pe şos. Munceşti din capitală, se arată într-un comunicat emis de Primăria mun. Chişinău.

Având în vedere faptul că tragedia s-a întâmplat la Chişinău, municipalitatea va acorda ajutor material a câte 10 mii lei, tuturor familiilor îndoliate: 7 din satul Floreni, raionul Anenii Noi şi una din satul Revaca, municipiul Chişinău.

Totodată în cadrul şedinţei Cabinetului de miniştri din 14 august, Prim-ministrul Iurie Leancă și-a exprimat condoleanţe membrilor familiilor victimelor tragicului accident, precum și examinarea posibilităţii de ajutorare familiilor îndoliate, o sumă exactă acesta nu a fost stabilită.

Totodată, Iurie Leancă a anunţat despre convocarea, în data de 15 august curent, a şedinţei Consiliului Naţional pentru Siguranţa Circulaţiei Rutiere cu scopul de a efectua o analiză riguroasă a situaţiei în acest domeniu şi a stabili măsurile necesare de prevenire a accidentelor în trafic, inclusiv în ceea ce ţine de realocarea de fonduri pentru Poliţia de Patrulare, extinderea activităţilor de tipul „Nopţile albe”, amplificarea acţiunilor de educare a populaţiei, asigurarea marcajelor rutiere.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente