Schimb de experiență pentru tineri în Polonia

IMG_8467
Foto: ,,Music – a space of equality”- scimb de experiență pentru tineri.

Se anunță înregistrarea doritorilor de a participa la un program de schimb de experiență culturală pentru tineri, care va avea loc în Tarnobrzeg, Polonia. Data limită pentru depunerea dosarelor este astăzi, 29 iulie.

În cadrul programului vor fi organizate o serie de ateliere de dans și fotografie. La proiect vor participa grupuri de tineri din 3 țări europene: Franța, Moldova și Polonia.

Candidații trebuie să fie rezidenți ai Republicii Moldova și să manifeste interes pentru domeniul artei și culturii.  De asemenea, se cere cunoașterea limbii engleze sau poloneze.

Va fi asigurată cazarea și alimentarea participanților pe întreaga perioadă de desfășurare a proiectului. Organizatorii vor rambursa 70% din costurile de transport intenațional spre locul desfășurării proiectului, iar restul de 30 % vor contribui participanții.

Programul se va desfășura în perioada 18-28 august 2013 în Tarnobrzeg, Polonia, doritorii de a participa trebuie să trimită CV-ul (cu informații relevante pentru proiect) și o scrisoare de intenție (200-300 cuvinte) la adresele [email protected] și [email protected].

Termenul limită pentru depunerea dosarului este 29 iulie 2013, iar anunțarea participanților selectati va avea loc în perioada 30-31 iulie 2013.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente