Doi tineri și-au pierdut viața într-un accident petrecut la Ungheni

Foto: Patru adolescenți loviți de o mașină. Pentru doi dintre ei lovitura a fost mortală PC: captură video protv.md

Accident infiorator în localitatea Sculeni, raionul Ungheni. Doi adolescenți au murit, iar alți doi au ajuns la spital în stare gravă, după ce au fost loviți de o mașină.

Potrivit protv.md, accidentul s-a întâmplat noaptea trecută, iar martorii spun că șoferul era în stare de ebrietate și avea vitezș mare. Cei doi tineri care și-au pierdut viașa formau un cuplu și sperau că într-o bună zi se vor căsători.

Tragedia s-a produs noaptea trecuta în jurul orei doua, în satul Sculeni. Cei patru adolescenți se întorceau de la discotecă și mergeau, pe șosea, spre casă. O mașinș i-a lovit în plin.

Un băiat în vârstă de 17 ani a murit pe loc, iar prietena lui, de aceeaăi vârstă, s-a stins în drum spre spital. Acum, cele două familii se pregătesc de înmormantare. Cel mai probabil, tinerii vor împărți același mormânt. Ceilalți doi adolescenți, o fată de 15 ani și fratele său de 17 ani, se află acum în stare gravă în reanimare.

Jurnaltv.md adaugă că la volanul maşinii marca Opel Vectra se afla un tânăr de 23 de ani care potrivit oamenilor legii, conducea cu viteză. Nu se ştie deocamdată dacă acesta era în stare de ebrietate. Tânărul a fost reţinut pentru cercetări, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 10 ani de închisoare şi privarea de dreptul de a mai urca la volan pe o perioadă de 5 ani.

Taguri: #Ungheni
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente