Valeriu Guma se consideră nevinovat

guma
Foto: Valeriu Guma nu consideră că are de ce să fie închis. PC gazetadecluj.ro

Valeriu Guma dorește să atace România la Curtea Europeană a Drepturilor Omului pe motiv că nu se consideră inculpat. Colegii săi din Partidul Democrat nu știu mai multe detalii despre dosar. Ei au aflat din incident din presă.

Fotografia deputatului Partidului Democrat Valeriu Guma a ajuns în luna mai a anului curent pe site-ul Poliției din România, dar  și pe site-ul Intepolului. Acesta se află în lista celor aflați în căutare.La acel moment el frecventa ședințele legislativului.

Potrivit Adevărul, deputatul Valeriu Guma se consideră nevinovat. El dorește să atace România în instanță europană: „Sunt nevinovat şi voi ataca România la Curtea Europeană a Drepturilor Omului”.

Colegii săi de partid nu au o părere despre vinovăția lui Guma. ei zic că au aflat despre faptul că e căutat în Interpol din presă.

Valeriu Guma a fost condamnat Valeriu pe 17 aprilie la doi ani de închisoare cu executare în România pentru că a l-a mituit pe Șeful Direcţiei Juridice din cadrul Autorităţii pentru Valorificarea Arhivelor Statului de la Bucureşti.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente