Municipiul Bălți s-a apucat să recicleze hârtia

Municipiul Bălți s-a apucat să recicleze hârtia
Foto: În perioada 26-28 aprilie tinerii din Asociația ”Certitudine” din municipiul Bălți vor aduna hârtie pentru reclicare. Aceștia încurajează toată lumea să caute reviste și ziare vechi, pentru donare.

În perioada 26-28 aprilie tinerii din Asociația ”Certitudine” din municipiul Bălți vor aduna hârtie pentru reclicare. Aceștia încurajează toată lumea să caute reviste și ziare vechi, pentru donare.

Timp de două zile tinerii din nordul Moldovei vor colecta hârtie pentru reciclare, iar sursele financiare adunate vor fi investite în viitoare proiecte ecologice.

În special sunt încurajați reprezentanții diferitor companii, care cu siguranță găsesc pe lângă imprimantă hârtie care poate fi reciclată. Tinerii chiar au pregătit și un bonus pentru ei. Cei care vor dona peste 200 de kilograme de hârtie le va fi asigurat transportul până la punctul de colectare.

Toată lumea este așteptată în zilele de 26, 27 și 28 aprilie, de la ora 11:00 până la ora 18:00, la magazinul METRO Bălți, zona materialelor de construcție. Pentru mai multe informații nu ezitați să contactați organizatorii proiectului: 79999533, 023127554, [email protected]

Taguri: #balti#Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente