Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru un început de weekend cât mai colorat

JADM3EIAGW
Foto: Dhyamis Kleber

În sfârșit e weekend, începe și vacanța! Pentru a marca la cel mai înalt nivel ziua de sâmbătă e necesar să ai dispoziție bună și să alegi cele mai colorate evenimente. Echipa #diez îți aduce câteva recomandări pentru ziua de 27 aprilie.

Autonomous Driving Bootcamp

„Dacă crezi că ingineria în automotive presupune lucru pentru mecanici, iar electronica auto presupune doar inginerie electrică, venim cu o spargere a acestor mistere și stereotipuri. Domeniul ingineriei auto este acoperit cu o cotă de până la 80% de activitățile IT, iar pentru a demonstra acest lucru, Clubul Ingineresc Microlab organizează evenimentul: Autonomous Driving Bootcamp”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Cursa de ciclism dedicată Zilei Drapelului Național

Poliția Națională vă invită să participați la Cursa de ciclism consacrată Zilei Drapelului de Stat al Republicii Moldova.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#O lecție absolut gratuită de chitară pentru toți

Școala de chitară „DreamGuitar” anunță organizarea lecțiilor gratuite de chitară pentru copii 10+ și mături.

„Indiferent de abilitățile muzicale, copiii și măturii la această lecție învață prima sa melodie. La lecție noi oferim chitară, însă obligatoriu pentru participanți este să vină cu bună dispoziție”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Acoustic Session: Andrei Glavan

„În ultima sâmbătă din aprilie, Andrei Glavan va fi eroul nostru la chitară și microfon. Vom avea parte de o seară plină de gânduri calde, confort emoțional și atmosferă prietenoasă”, spun organizatorii.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

#The Bad Innocent Nuns Party with dj Malagamba

„The Bad Innocent Nuns cu Dj Malagamba! De Paști la Kira’s Dj Malagamba vine și ne aduce altfel de energie, una nu chiar așa sfântă, dar absolut fenomenală”, spun organizatorii.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

#HAIOS ȘI BLĂNOS 3D

Domnul Link este categoric cel mai haios şi blănos personaj în această aventură animată produsă de prestigiosul studio Laika. După el, ar fi Sir Lionel, un aventurier curajos şi cuceritor care se consideră cel mai important cercetător al miturilor şi monştrilor… problema e că nimeni altcineva nu e de acord. Pentru a le demonstra tuturor ce abilităţi are, planifică o expediţie enigmatică pentru a descoperi veriga lipsă din evoluţia omului.

Mai multe detalii despre film găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente