Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru 24 aprilie, o zi frumoasă cu mult soare

pexels-photo-1949713
Foto: Charry Jin

Zilele cu mult soare au revenit! Asta înseamnă că primăvara își intră în drepturi și e interzis de normele morale să rămânem în casă când timpul e atât de frumos afară. Echipa #diez își sugerează unde poți să mergi la mijlocul săptămânii. 

# Z Generation International Young Designer Contest 2019

Image may contain: 1 person, standing and child

Z Generation este etapa Națională a „International Young Designer Contest” care are ca scop expansiunea Designului Autohton. Mai multe detalii vedeți aici. 

# Atenție Concurs! Erasmus+ Alumni Crossroads

No photo description available.

În contextul celebrării Zilei Europei și a 25 de ani de implementare a programului Erasmus în Republica Moldova vino să îți faci povestea de mobilitate Erasmus+ cunoscută! Mai multe detalii găsești pe Facebook. 

# Heritage: Tur de prezentare / Presentation tours

No photo description available.

Ce va învăța copilul tău în următorul an de studii și ce îi rezervă viitorul? Luați decizia împreună, în cunoștință de cauză! Heritage, singura Școală Cambridge din Moldova, începe înscrierea elevilor pentru anul de studii 2019-2020 și invită familiile interesate la un tur de prezentare. Mai multe detalii urmăriți aici. 

# Fii Tu iepurașul de Paște

Image may contain: text

Donează lucruri și produse familiilor vulnerabile și organizează-le, astfel, un Paște deosebit. Fii TU iepurașul, iar echipa Proimobil te ajută să fii mai aproape de cei care au nevoie. Mai multe detalii vezi aici. 

# Drumul Crucii la Chișinău

Image may contain: 4 people, people smiling, people standing, people dancing and text

Spectacolul DRUMUL CRUCII va ajunge și la Chișinău și va începe de la Teatrul Eminescu și va continua până la Teatrul de Operă și Balet. O ocazie deosebită în săptămâna mare pentru toți, care cred în Dumnezeu și vor să-și aducă aminte de patimile Domnului Isus Hristos, care a murit pentru păcatele noastre. Mai multe detalii vezi pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente