(foto) Cine sunt câștigătorii turneelor esportive de League of Legends, FIFA19, UFC 3 și Mortal Kombat XL din Moldova

esport

În perioada 12-13 aprilie, în cadrul Târgului de Cariere din incinta Palatului Național „Nicolae Sulac”, s-au desfășurat 4 evenimente esportive: turneu de League of Legends, FIFA19, UFC 3 și Mortal Kombat XL.

Câștigătorul campionatului de FIFA19 este Maxim Rotaru, care l-a învins în finală pe Marius Panfile cu scorul de 2-1.  Locul 3 la respectiva competiție a fost obținut de către Amer Basher care a reușit să-l bată în finala mică pe Denis Dumitraș.

foto1

Campionul competiției de UFC 3 a fost câștigată de Vlad Macovei, care a trecut de Sandu Uncu în finală.

foto2

Turneul de Mortal Kombat XL a fost câștigat de către Vasilii Sutulov, care l-a învins în finală pe Eugen Tui.

foto3

Finala turneului de League of Legends poate fi privită integral AICI. Echipa SK Moldova T1 s-a clasat pe locul 1, după ce a bătut în finală echipa Wild Lobsters.

foto4

Echipa deținătoare a locului 1 la competiția de League of Legends a plecat acasă cu 5 x Samsung Galaxy Watches, 5 x 3200 RP și 5 x Triumphant Ryze Skin, iar deținătoarea locului 2 – 5 Samsung 256gb SSD’s și 5 x 2400 RP.

Campionul competiției de FIFA19 s-a ales și el cu un Samsung Galaxy Watch, iar deținătorul locului 2, cât și campionii de la UFC 3 și Mortal Kombat XL – cu câte un Samsung 256gb SSD.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente