Muzică, jocuri sportive și plimbări cu ATV-ul. Care este programul festivalului anual de sport și muzică „Hai Haiduci”

unnamed

Peste 500 de persoane vor participa în acest an la festivalul de sport și muzică Hai Haiduci. Evenimentul va fi organizat în perioada 20-21 aprilie la complexul etno-cultural „Vatra”.

Programul de concurs Hai Haiduci! by Vita constă dintr-o cursă de ciclism MTB și curse de alergare pe teren accidentat, pe distanțele de 8, 19 și 30 km. Participanții urmează să depășească niște trasee interesante și deloc ușoare, care trec prin inima Codrilor. Cursa de ciclism va avea loc pe 20 aprilie, iar cursele de alergare – pe 21 aprilie.

Ediția din acest an a festivalului este dedicată Anului Familiei, sărbătorit în Moldova. De aceea, în special pentru echipele de familie, organizatorii au pregătit ștafeta de divertisment Family Run, care include exerciții sportive, dar și o mulțime de sarcini neobișnuite și interesante. Competiția pentru întreaga familie va avea loc pe 21 aprilie.

Pentru oaspeții evenimentului, care vor să-și petreacă în mod activ weekend-urile în natură, pe teritoriul complexului vor avea loc și diverse evenimente de divertisment: plimbări cu ATV-ul prin inima Codrilor, cursuri cu secrete de supraviețuire, lupte de cavaleri, masterclass-uri și multe altele.

Zilele festivalului se vor încheia cu show-uri de lumini și spectacole incendiare ale interpreților din Moldova. Pe 20 aprilie, de la 20:00 la 23:00 pe scenă vor evolua: DoReDos, Lume, Zdob si Zdub, iar pe 21 aprilie, de la 20:00 la 23:00 își vor interpreta cele mai bune hituri: SunStroke Project, Ionel Istrati, Etno Republic.

Vezi mai jos care este programul evenimentului:

pentru 20 aprilie: de la 9:00 la 23:00:
#10:00 — deschiderea oficială a evenimentului.
#12:00 — startul cursei de ciclism.
#18:00 — Mamaliga Party.
pentru 21 aprilie: de la 8:30 la 23:00.
#9:00 — deschiderea oficială.
#11:45 — discursul Președintelui RM.
#12:00 — startul curselor de tip trail pe distanțele de 8, 19 și 30 km.
#16:00-17:30 — ștafeta distractivă Family Run.

Mai multe despre programul festivalului puteți afla AICI. Intrarea în incinta complexului și la concert va fi liberă.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente