(foto, video) Campanie electorală creativă la un colegiu din Chișinău. Cum își surprind candidații potențialii alegători

schimbarea

Elevii Colegiului Financiar-Bancar (Centrului de Excelență în Economie și Finanțe) au pornit o campanie electorală internă pentru a-și alege reprezentanții care ar schimba viața elevilor în bine. Ca și orice campanie electorală, unii se amuză, alții se supără.

Astfel lupta pentru poziția de Președinte/ Președintă a Consiliului Elevilor este una grea dintre mai mulți candidați: Cristian Chetraru, Carmina Vidmidi și Liea Goiman.

Multe din practicile din campanie au fost împrumutate din campaniile electorale naționale, totuși mare luptă care e diferită, e cea a luptei dintre meme-uri pe grupurile interne ale colegiului.

Din alegerile care au avut loc în colegiu, aceasta fiind una din cele mai vizibile, atât pe plan intern al colegiului, cât și cel extern, creeînd susținători, dar și opozanți. Deși încă multe lucruri sunt copiate sau ironizate din politica mare, inițiate proprii ale vârstei sunt sesizabile și trebuie susținute.

Unul din candidați a renunțat la părul său lung pentru a demontra că este deschis spre schimbare.

Alegerile în colegiu se termină la 19 aprilie 2019.  Au dreptul la vot elevii anului I, II și III și bineînțeles toate cadrele didactice ale instituției. Elevii votează doar în baza carnetului de elev.

Mai jos vedeți elemente electorale ale candidaților.

 

candidati1 candidati2 candidati3 candidati4 candidati5 candidati6

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente