Vrei să-ți demonstrezi aptitudinile inginerești? Vino la cea de-a IX-a ediție a UTM Rube Goldberg

RG (1)

UTM Rube Goldberg este gata să întâmpine tinerii dornici să descopere ingeniozitatea și frumusețea mașinăriilor Rube Goldberg într-o nouă competiție, pe 19 aprilie. Participanții vor putea demonstra abilitățile de proiectare și de prezentare a proiectelor într-un cadru tehnologic, palpitant pentru toate vârstele.

În cadrul competiției, 8 echipe formate din 5 studenți și 2 elevi se vor baza pe creativitate și cunoștințele din domeniul ingineriei pentru a construi admirabile mașinării Rube Goldberg. Acestea sunt invenții cu o structură complexă, bazate pe o serie de reacții în lanț, în cadrul căreia se va îndeplini o acțiune finală simplă.RG (2)

Astfel, BEST Chișinău și Universitatea Tehnică din Moldova oferă echipelor energice o nouă provocare pentru proba finală: afișarea numărului 55 pe o foaie într-un mod inedit și total neașteptat.

Ești intrigat? Consideri că ingineria este un domeniu al viitorului și dorești să îl explorezi? Vino cu prietenii să descoperi modul în care participanții au realizat sarcina anului la expoziția „Creația deschide Universul” pe data de 19-20 aprilie 2019, în incinta Centrului de Excelență TIC „Tekwill”.

RG (3)

Pentru a fi la curent cu detaliile legate de competiție, vizualizați pagina oficială pe Facebook: UTM Rube Goldberg.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente