„Un doctor pentru tine”. Care sunt localitățile care vor beneficia de consultația specialiștilor în această săptămână

37511199_1821929074527682_8423038218781327360_o

În contextul campaniei „Un doctor pentru tine”, în săptămâna 15-19 aprilie, echipele de specialiști vor consulta populația din mai multe localități din țară. Vezi care sunt acestea mai jos.

Pe data de 16 aprilie, specialiștii endocrinologi, oftalmologi, otorinolaringologi, neurologi și cardiologi se vor afla în Centrele de Sănătate Hăsnășenii Mari și Nicoreni din Drochia, iar pe 18 aprilie în Centrele de Sănătate Maramonovca și Mîndîc.

În această perioadă copiii din localitățile rurale din raionul Dubăsari, satele Cocieri, Corjova, Holercani, Doroțcaia vor fi consultați gratuit de echipa mobilă stomatologică. Locuitorii din localitățile rurale din Ialoveni și Edineț precum și beneficiarii Centrului de plasament temporar pentru persoane cu dizabilități din Brânzeni vor putea face screening prin radiografie pulmonară, iar femeile din localitățile rurale din raioanele Șoldănești, Căușeni și Comrat vor beneficia de servicii de screening mamar gratuit acordat de către echipa de medici, în autospeciale dotate cu mamografe mobile.

Menționăm că, pe parcursul săptămânii 08-12 aprilie curent, circa 2401 de persoane au beneficiat de servicii medicale gratuite în cadrul Campaniei „Un doctor pentru tine”, 225 de persoane au fost consultate de către cardiologi, endocrinologi, otorinolaringologi, oftalmologi și neurologi, 436 de copii au fost consultați de stomatologia mobilă, 1352 de persoane au făcut screening pulmonar, 388 de femei au beneficiat de servicii de screening mamar gratuit.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente