Mult așteptatele evenimente pentru ziua de marți, 15 aprilie. #diez vă urează o zi frumoasă

bine-450×253

#HellBoy

În încercarea sa de a li se împotrivi unor vrăjitoare medievale lipsite de scrupule și dispuse să folosească farmece vechi de mii de ani pentru a-și atinge scopul final de a distruge întreaga omenire, Hellboy ajunge în Marea Britanie, unde trebuie să le înfrângă pe consoarta lui Merlin și Regina Nimue. Însă confruntarea dintre bine și rău se transformă într-o luptă mult prea periculoasă și sângeroasă, care nu numai că riscă să genereze o mulțime de victime colaterale, dar poate să provoace chiar și sfârșitul lumii – un deznodământ pe care Hellboy încearcă să îl evite cu orice preț.

11

#Împreună Putem Schimba Lumea

​Pe 16 aprilie, vino la Palatul Național „Nicolae Sulac” să savurezi împreună o seară de muzică de calitate interpretată de artiștii noștri: Mihail, Adda, Zdob și Zdub, Adrian Ursu, Catharsis, Sunstroke Project.

Concertul este organizat în susținerea unei fetițe de cinci anișori cu post-cancer la ochi. Micuța a rămas fără un ochișor, iar acum necesită tratament și investigații de 2 ori pe an la un interval de 4-6 luni pe parcursul a 10 ani în Turcia.

Biletele pot fi procurate aici.

#JAZZ’n Chișinău International Festival | Ediția VII

Permite-i muzicii bune și de calitate să te ghideze către locul în care frumosul se îmbină cu plăcutul. JAZZ’n Chișinău International Festival te așteaptă la o nouă ediție cu atitudine, transpusă într-o manieră originală, pentru că este vorba despre o plimbare muzicală pe acorduri de Jazz. Vino sa iei parte la o adevărată călătorie în timp, unde veți fi delectați cu trei zile pline de muzici Live, oferită de cei mai îndrăgiți artiști ai Jazz-ului.

Pe 16-18 aprilie, ora 19:00, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, vă veți cufunda împreună într-o adevărată lume a Jazz-ului! Artiști din Brazilia, Polonia, Italia, Germania, Ukraina, Rusia,România, SUA, Marea Britanie și Moldova vor venera Jazz-ul așa cum știu ei mai bine. Biletele pot fi procurate aici.

#Tulburări Nevrotice asociate cu Stresul și Tulburări Somatoforme

Taxa de participare pentru non-membri este 100 lei. Înregistrați-vă aici.  Vezi mai multe detalii aici.

#Atenție Concurs! Erasmus+ Alumni Crossroads

În contextul celebrării Zilei Europei și a celor 25 de ani de implementare a programului Erasmus în Republica Moldova ești invitat/ă să îți faci povestea de mobilitate Erasmus+ cunoscută! Ești student/ă și te afli sau ai fost în mobilitate internațională Erasmus+? Ești profesor/oară și te afli sau ai fost în mobilitate internațională Erasmus+? Dacă răspunsul e DA, participă la acest concurs.

Creează un film de scurtă durată (60-90 secunde) despre mobilitatea ta Erasmus+ și transmite-l la [email protected].

Organizatorii vor încărca videoul pe pagina de concurs, iar tu va trebui să-ți inviți colegii și prietenii să aprecieze creația ta. Cele mai bune 5 filme (care vor aduna cel mai mare număr de like-uri) vor fi premiate! Concursul se desfășoară în perioada 9 aprilie- 23 mai 2019.

Condițiile de participare sunt disponibile în regulamentul concursului.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente