(foto) Au apărut în aceeași fotografie cu 11 ani înainte de a se cunoaște. Coincidența uimitoare a unui cuplu din China

DYBDOOMUMAACsGl

Coincidență uimitoare. Un cuplu din China a descoperit recent că sunt amândoi în aceeași fotografie, făcută cu 11 ani înainte să se cunoască, în vremea când erau adolescenți.

Cei doi, căsătoriți acum și cu gemeni, s-au cunoscut în orașul Chengdu, din provincia chineză Sichuan, în 2011. Nu știau însă că drumurile lor s-au întâlnit cu 11 ani în urmă, iar momentul a fost imortalizat.

În 2000, în aceeași zi, ei au vizitat separat monumentul din Piața 4 Mai, din orașul Qingdao, care este la aproape 2.000 de kilometri de locul unde cei doi trăiesc acum, scrie BBC Three, citat de digi24.ro.

Poza a fost făcută, în scop turistic, de mama femeii. În centrul imaginii este adolescenta de pe atunci, Xue, în spatele ei este Piața 4 Mai, denumită după mișcare politică de la începutul secolului al XX-lea, iar în lateral se poate observa un tânăr, Ye, îmbrăcat cu un tricou albastru,

Recent, în timp ce se uita pe fotografii mai vechi ale soacrei, bărbatul s-a recunoscut în fotografia cu pricina.

„Când am văzut fotografia, mi s-a făcut pielea de găină în tot corpul… aceea era postura mea pentru poze”, a declarat Ye pentru Sina News.

La scurt timp, el a găsit și fotografia pe care o făcuse atunci când a vizitat monumentul.

Cuplul a distribuit descoperirea lor pe rețelele de socializare, iar aceasta a devenit rapid virală. Ei plănuiesc acum să se întoarcă în Qingdao și să refacă fotografia.

Nu este prima întâmplare de acest fel. Un bărbat s-a observat pe fundalul unei fotografii de familie, făcută în urmă cu 10 ani, în Muntenegru, a iubitei lui, pe vremea când cei doi erau copii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente