(video) Mai mulți copii din trei licee din Chișinău au intrat pe teren însoțind jucătorii selecționatelor Moldovei și Franței

MD-FR-90

Peste 20 de copii de la trei licee din Chișinău au participat la acțiunea socială organizată tradițional de Federația Moldovenească de Fotbal. Copii au avut fericita ocazie să intre în teren însoțind jucătorii selecționatelor Moldovei și Franței, într-un meci din cadrul preliminariilor CE 2020.

Datorită unei inițiative comune a Ambasadei Franței în Republica Moldova și Federației Moldovenești de Fotbal, mai mulți copii au avut fericita ocazie să intre în teren însoțind jucătorii selecționatelor Moldovei și Franței, într-un meci din cadrul preliminariilor CE 2020.

Amintim că, tricolorii au pierdut meciul de pe teren propriu împotriva Campioanei Mondiale, naționala Franței cu scorul final de 4-1, singurul gol al Moldovei a fost marcat e Vladimir Ambros.

Citește și:

(foto) A ajuns la Piață Centrală, a băut vin și a mâncat hrișcă în PMAN. Cum „l-au ajutat” internauții pe Mbappe să călătorească prin Moldova

(video) Naționala Moldovei de fotbal învinsă în deplasare de echipa Turciei

(video) Vladimir Ambros va dona banii pe care îi va primi de la Plahotniuc și Patron. „Doresc să le transmită celor nevoiași”

Moldova marchează în fața Franței, dar este totuși înfrântă categoric de campioana mondială

(foto) Cele mai „salvatoare” meme-uri cu portarul Moldovei după meciul cu Turcia

Taguri: #FMF
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente