Reacții la propunerea ACUM: PD – să vină să discutăm. PSRM – sunt declarații populiste

7dd4018b-9cbf-4a06-b495-7c00479c7e35
Foto: foto: privesc.eu

Atât PDM, cât și PSRM califică propunerile blocului ACUM drept populiste. Declarațiile au fost făcute după consultările pe care le-au avut azi ambele partide cu președintele Igor Dodon.

„Cred că este conform tuturor standardelor europene – partidul care a obținut cea mai mare încredere din partea cetățenilor, din partea alegătorilor ca acest partid să vină cu propunerea de a începe negocierile și a trece, inclusiv, la formarea guvernării. Aceste inițiative putem să le discutăm doar la etapa când începem negocierile cu vreunul dintre partidele politice, cu fracțiunile politice. Rămânem deschiși, suntem gata să negociem… Chemăm pe toți la responsabilitate. Toți să-și lase ambițiile sale proprii, politice, de funcții, de alt gen. haideți să începem să discutăm… Dacă vreți opinia mea, sunt declarații populiste”, a spus liderul PSRM, Zinaida Greceanîi.

 

„Vreau să le transmit că este absolut necesar să fie o majoritate parlamentară, închegată pe principii clare, și deloc acea destabilizare promovată de acest bloc. Este absolut necesar să se constituie o majoritate Parlamanetară. Nu trebuie să fie acea destabilizare promovată de acest bloc. Ce vor să facă aceste funcții? Dacă ei vor face și pentru oameni câte ceva, este una. Dacă ei vor să se pricopsească cu asistenți, pazî și salarii (am înțeles că nu au primit de mult) atunci e slută treaba. Îi așteptăm la negocieri, și vedem care-i treaba”, a spus Plahotniuc, tot după acele consultări. .

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente