Codreanu vrea triplarea amenzilor pentru cei care aruncă gunoi în locurile neautorizate

galerie-foto–cum-arata-platourile-de-gunoi-din-chisinau-la-o-zi-dupa-ce-evacuarea-deseurilor-menajere-a-fost-reluata-33278

Ruslan Codreanu cere majorarea amenzilor pentru cei care aruncă gunoaie în locuri neautorizate. Totodată, acesta spune că sancțiunile se vor tripla în privința agenților economici care nu au contract cu întreprinderea municipală Autosalubrizare. 

„Haideți să fim mai dur cu amenzile. E păcat că elevii de la școli, licee și școli profesionale trebuie să strîngă după cineva” a menționat Codreanu în cadrul ședinței.

Codreanu a dat indicații ca direcția juridică să formuleze un demers către Parlament pentru majorarea sancțiunilor pentru murdărie.

„Pe șoseaua Muncești o săptămână, 1000 de oameni au curățit. Este tragic. Vreau să fac o ofertă pentru cei care nu vor, nu știu. Suntem gata să evacuăm gratis timp de 3 luni. Pe urmă, triplăm sancțiunile pentru cei care nu au contract”, a spus primarul.

Codreanu a cerut companiei Autosalubritate să publice datele GPS cu mașinile aflate în lucru, pentru ca locuitorii orașului să vadă în timp real unde se află mașina care le face curat.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente