Un fost șofer-expeditor împreună cu un complice ar fi sustras 60.000 de lei dintr-o mașină de serviciu a companiei în care a lucrat

furt-masina

Doi bărbați cu vârsta de 25 de ani, originari din Orhei, au fost reținuți de polițiștii din Ialoveni, după ce ar fi sustras bani în sumă de 60 000 lei dintr-un automobil de serviciu, ce aparține unei întreprinderi de prestarea a serviciilor de livrare a mărfii în mai multe magazine din țară. Unul dintre suspecți a activat la această întreprindere în funcție de șofer-expeditor, astfel cunoștea bine traseul și specificul activității.

Totul s-a întâmplat pe 5 martie, în jurul orei 12.30, când suspecții au urmărit automobilul întreprinderii, din satul Condrița până Malcoci, raionul Ialoveni. În moment ce șoferul a coborât din automobil și a intrat într-un magazin, fără a o încuia, aceștia au pătruns în automobil și în câteva minute au sustras banii colectați de la magazine, depozitați într-un loc special.

Bărbatul păgubit l-a observat pe hoţ, dar nu a reușit să-l prindă. De aceea, a anunțat imediat poliția.

În urma măsurilor speciale de investigație întreprinse de polițiștii și procurorii din Ialoveni, suspecții au fost identificați și reținuți pentru 72 de ore.

Polițiștii au reușit să recupereze o parte din banii furați, cealaltă fiind cheltuită de suspecți. Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă până la 7 ani de închisoare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente