Muzică, vin și film. Unde să te relaxezi sâmbăta, 23 martie

prieteni-odihna-weekend-e1528530175301-920×417

Lifehack cum să nu-ți pierzi ziua de sâmbătă în van. Privește mai jos șase evenimente la care să mergi singur sau cu apropiații tăi. Ah da, am rezervat și un loc pentru copii 🙂

#Game of Thrones – Winter has come

Andrei Ciornii revine pe 23 martie cu concertul simfonic „Game of Thrones – Winter has come” la Palatul Național. Ca de obicei, orchestra condusă de el vă va delecta cu cele mai populare melodii din serialul îndrăgit. Costul biletelor variază între 190–470 lei. Ele pot fi procurate pe iTicket.

#Moldova Fashion Days SS’19

Vrei să alungi monotonia iernii? Ceea ce vezi în șifonier nu te mai încântă, iar inspirația, de la o vreme, nu-ți mai dă târcoale? Avem o veste minunată pentru tine, care te va scoate din rutina zilnică!

În perioada 23-24 martie, vină la cea de-a XV-a ediție Moldova Fashion Days.

Ca de fiecare dată, Moldova Fashion Days va sparge tiparele cu un show de modă de excepție, un decor în stil jungle așa cum n-a mai văzut Chișinăul și cu invitați aleși pe sprânceană.

Biletele Moldova Fashion Days SS’19 pot fi achiziționate pe platformele online: Iticket și afisha:

Evenimentul va avea loc în salonul Land Rover Moldova, str. Calea Iesilor 14/1. Pagina evenimentului aici.

#Rosé Contest Spring 2019

Rosé este un vin al dispoziției, un vin de moment, de primăvară, romantic, irezistibil de seducător și cu siguranță nu lasă indiferent pe nimeni! Sâmbăta, la ora 19:00, în incinta enotecii Invino (str.  Bănulescu Bodoni 41)  va avea loc degustarea oarbă a celor 7 vinuri noi Rosé de la producători vestiţi din Moldova.

Preț 300 de lei. Preţul include bruschette „Veneto”. Ghidul dumnevoastră în această călătorie va fi sommelierul Enotecii Invino Инна Шангина. Rezervarea locurilor se face la numărul de telefon 022-909-944, 078-946-718. Numărul locurilor este limitat, așa că nu vă gândiți prea mult.

#Parfumierul

Teatrul Geneza Art prezintă spectacolul „Parfumierul”, după romanul lui Patrick Süskind „Parfumul”. Prețul biletelor: 150 de lei.
Le puteți comanda de pe iTicket sau le puteți rezerva la numărul: 0691 32 746. Biletele rezervate la telefon trebuiesc ridicate cu o zi înainte de spectacol, de altfel vor fi scoase în vânzare.

#Curs de Actorie pentru copii

Dorești pentru copilul tău o exprimare libera şi coerentă?  EduCentru oferă cursuri de Actorie şi Oratorie, unde cei mici își dezvoltă abilitățile creative şi libera exprimare în public.

Ce vor învăța copiii?
#1 dicția şi pronunția corectă a cuvintelor;
#2 vorbirea cursivă şi clară;
#3 să ne exprimăm în public şi să ne simțim liberi, atunci când interacționăm cu alți copii şi adulți;
#4 vom dezvolta atenția, memoria şi gândirea creativă;
#5 vom interpreta scenete de teatru.

Unde să veniți? Sunteți așteptați la 10:30, la sediul EduCentru, pe str. Studenţilor 9/17

Pentru a rezerva locul telefonează la numărul de telefon 079 380 424, Cristina, sau completează formularul.

Cît costă cursul? Preţul abonamentului lunar este 500 de lei. Preţul unei lecţii este 140 lei. Toţi părinţii care îşi vor înregistra copiii la prima lecţie de probă, vor achita doar 80 de lei.

Pagina evenimentului aici.

#Capcana

Destroyer urmărește drama morală și existențială a unei femei detectiv din Poliția Los Angeles, Erin Bell, care, de tânără, a lucrat sub acoperire cu o bandă din deșertul Californiei, însă rezultatele au fost tragice.

Atunci când conducătorul bandei reapare după ani întregi, ea trebuie să refacă legătura cu membrii bandei care au rămas în viață și mai ales cu propriul ei trecut, pentru a scoate la iveală demonii care i-au distrus viața.

erer

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente