(foto) „Student pentru o zi la Universitatea de Stat din Moldova”. Ce beneficii obțin elevii înscriși la eveniment

3_USM_Student

În perioada 21-22 martie și 28-29 martie 2019, în cadrul Universității de Stat din Moldova se desfășoară evenimentul „Student USM pentru o zi” care reprezintă o modalitate de ghidare în carieră a absolvenților de liceu și este, în esență, un exercițiu în luarea unei decizii corecte privind cariera profesională.

Cei circa 450 de elevi din liceele din țară care s-au înscris la eveniment vor beneficia de diverse activități: consiliere în carieră, inclusiv testare și cunoaștere a propriului potențial și a vocației profesionale, informare despre ofertele educaționale ale Universității de Stat din Moldova, vizite în laboratoarele și centrele de excelență ale universității, asistență și participare în cadrul orelor teoretice și practice, întâlniri și discuții cu studenții, cu personalități notorii din diverse domenii, absolvenți ai USM.

3_USM_Student  6_USM_Student

Proiectul vine în susținerea absolvenților de liceu în această perioadă importantă și decisivă pentru un parcurs de viață. Prin atmosfera academică și condițiile oferite, Universitatea de Stat din Moldova le transmite tinerilor un mesaj clar și sincer: „Avem potențial și vă oferim șansa de a face o carieră în Republica Moldova, la noi acasă”.

1_USM_Student

8_USM_Student

În perioada evenimentului, participanții vor beneficia de cazare gratuită în căminele modernizate la universității, care le vor asigura elevilor atât siguranță și  confort, cât și prilejul de a exersa rolul de student.

5_USM_Student

7_USM_Student

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente