Internauții se plâng că nu pot procura bilete online pentru meciul Moldova-Franța. Care este reacția responsabililor

e739597bd677982435a7a8ac86ea9237

După ce Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) a anunțat că vor fi puse în vânzare 700 din biletele destinate suporterilor francezi care nu au fost procurate, mai multe persoane s-au plâns de faptul că nu pot cumpăra bilete online. Pe mai multe siteuri de vânzări apar erori în timp ce amatorii de fotbal încearcă să procure bilete pentru meciul de fotbal Moldova-Franța. Atât FMF cât și reprezentanții siteurilor de vânzări dau vina pe faptul că portalurile online sunt supra solicitate.

„Problema constă în faptul că foarte multe persoane încearcă să acceseze siturile de vânzări online cu care noi conlucrăm. Nimeni din portalurile online de vânzări de bilete nu vor procura servere puternice pentru un eveniment care se petrece o dată la zece ani”, a declarat pentru TV8, șeful Departamentului Marketing a Federației Moldovenești de Fotbal, Serghei Barcari.

De asemenea Serghei Barcari a comunicat că pe fest.md ar apărea informații precum că stocurile sunt epuizate, asta în timp ce au fost vândute aproximativ jumătate din bilete. Contactați de către TV8, reprezentanții site-ului fest.md au confirmat că unii utilizatori nu ar reuși să procure bilete din motiv că serverile au fost suprasolicitate.

Contactată de TV8, directorul comercial iticket.md, Veronica Cheltuială a spus că pe site ar apărea unele erori din motiv că mii de persoane încearcă să procure bilete concomitent și nu din motiv că servirile ar fi supra solicitate. „Noi suntem conectați la serverul Federației Moldovenești de Fotbal, noi primim informația de pe serverul lor, fiecare bilet este cu un cod separat, pe care îl primim de la FMF”, a comunicat directorul comercial.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente