(foto) O tânără din Chișinău face yoga pe covor moldovenesc. Cum arată asanele pe ozoare tradiționale

mainyoga

Nadejda Cebotari este instructoare de yoga, cu o experiență de predate de cinci ani. Metoda sa de practicare a exercițiilor fizice combinate cu meditația a reușit să iasă în evidență anume prin covorașul pe care se fac asanele de yoga. Acesta nu este unul simplu, ci tradițional moldovenesc.

„Yoga pe covor moldovenesc este o inițiativă care își propune să aducă practica yoga într-un limbaj accesibil tuturor, atât începătorilor cât și celor avansați. „Yoga pe covor moldovenesc” unește yoga – practica de autocunoaștere, veche de peste 5000 de ani și covorul moldovenesc – un simbol al hărniciei, frumosului și armoniei în tradiția moldovenească”, menționează instructoarea pe pagina de Facebook.

Vedeți mai jos cum arată asanele pe ozoare tradiționale:

1yoga 2 yoga

yoga4 yoga5

Dacă sunteți curioși și ați vrea să cunoașteți mai multe despre yoga pe covor moldovenesc, puteți practica lecții, începând cu 25 martie. Lecțiile vor fi atât pentru începători, cât și pentru cei avansați. O sesiune de yoga durează o oră și jumătate, iar limba de comunicare este română, engleză sau rusă, iar prima lecție este gratuită.

Mai multe detalii găsiți pe următoarea pagină de Facebook sau la numărul de telefon 060112929.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente