(foto) Zeci de garaje metalice neautorizate urmează a fi evacuate de pe bulevardul Mircea cel Bătrân

DSC_0977

Cinci garaje metalice amplasate neautorizat pe bulevardul Mircea cel Bătrân, 29/1 au fost evacuate. Construcțiile amplasate neautorizat sunt dezasamblate și evacuate de către ÎMSL Ciocana.

Pe adresa menționată se aflau 54 de garaje, iar 9 dintre acestea au fost evacuate benevol de către proprietari, pe parcursul săptămânii trecute. În total, urmează a fi evacuate forțat 45 de garaje metalice de pe bd. Mircea cel Bătrân, 29/1.

DSC_0962

Decizia autorităților administrației publice locale vine ca urmare a expirării termenului acordat proprietarilor pentru evacuarea benevolă (14.03.2019), în condițiile când spațiul de pe bd. Mircea cel Bătrân, 29/1 urmează a fi valorificat ca zonă de recreere – un scuar. Locația a fost aleasă de cetățeni sectorului, în baza unui sondaj desfășurat online.

DSC_0964

Potrivit unei dispoziții a Primarului general interimar din 04.03.2019, municipalitatea a dispus inventarierea garajelor metalice/capitale, amplasate pe domeniului public, cu instituire ulterioară a Registrului de evidență al garajelor metalice amplasate provizoriu pe terenurile ce aparțin domeniului public al municipiului Chișinău.

DSC_0974
DSC_0975
DSC_0977
DSC_0983

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente