(foto) În Moldova a pornit o nouă provocare colorată pentru promovarea toleranței față de oamenii cu Sindromul Down

collage

Ludmila Adamciuc este o tânără de 23 din Moldova. Ludmila e mămica unei fetițe cu Sindromul Down. Pentru că pe 21 martie este Ziua Internațională a Sindromului Down, tânăra și-a propus să promoveze toleranța față de acești oameni prin intermediul unei provocări colorate. Ludmila îndeamnă lumea frumoasă să-și pună doi ciorapi diferiți, să facă o fotografie și să o publice cu hashtagul #totisuntemdiferiti. 

„Sunt Ludmila, mamă. Fetița mea este diagnosticată cu Sindromul Down. De un an promovez (prin pagina mea de facebook, instagram, blogul prietenamea.com și filmulețele de la @revistaea ) toleranța față de acești Oameni*. 21 martie este Ziua Internaţională a Sindormului Down și eu împreună cu mai multă lume frumoasă am pornit challenge. #totisuntemdiferiti. Sunt sigură că vom avea un impact și mai mare dacă te-ai conecta și tu în acest challenge. (Dacă rezonezi cu această idee desigur, încalţă doi ciorapi diferiţi – fă o poză şi nu uita de hashtag)”, a scris tânăra pe pagina sa de Instagram.

În scurt timp, mai mulți oameni s-au alăturat acestei provocări ș rețelele de socializare au fost „inundate” de ciorapi colorați și amuzanți.

1 2 3 4 5 6 7 8

https://www.instagram.com/p/BvH3XrNFBrb/

https://www.instagram.com/p/BvJFaRhll7f/

https://www.instagram.com/p/BvHEfVNF7Cr/

https://www.instagram.com/p/BvJcS9SFsJr/

https://www.instagram.com/p/BvKY86aHuDk/

https://www.instagram.com/p/BvMJOebgP84/

https://www.instagram.com/p/BvL_WdFFOAY/

https://www.instagram.com/p/BvL6fcpF8Vp/

https://www.instagram.com/p/BvJw5zxn-0G/

https://www.instagram.com/p/BvHwFVugoYz/

Dacă vreți să cunoașteți mai bine istoria Ludmilei, puteți citi blogul tinerei intitulat Prietena mea.  Acolo tânăra scrie despre cum e să înveți viața și să combați stereotipurile de la cea mai fragedă vârstă. Ludmila Adamciuc scrie pe blog despre fetița ei, micuța Beatrice, de un an, care s-a născut cu Sindromul Down.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente