Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru ziua de marți, 19 martie

GO2YFNBHXD
Foto: Nordwood Themes

Avem soare și vreme bună afară, putem să ne bucurăm, ura! Pe lângă asta, mai avem și o nouă săptămână, ceea ce înseamnă o nouă serie de evenimente frumoase. Echipa #diez îți recomandă cele mai colorate evenimente la care poți să mergi împreună cu familia sau prietenii și să-ți faci ziua de marți, 18 martie, cât mai reușită.

#Innovatic Fest/Roboshow

Din 1 martie până în 12 mai 2019, la Muzeul Național de Istorie interacționezi cu tot ce înseamnă tehnologie, descoperi calitățile uimitoare ale roboților, te bucuri de experiențe inedite în zonele VR (un mediu artificial, creat cu ajutorul computerului).

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Colecționarul

Dacă îți place teatrul, atunci nu ezita să mergi la romanul „Colecționarul” după John Fowles, în regia Danielei Burlaca. Daniela Burlaca, în rolul Mirandei Grey, ne sugerează prin acest spectacol să scoatem păianjenul din noi și să găsim propria versiune asupra realității.  Cel de-al treilea personaj, G.P., mentorul și firul rațiunii lucide, interpretat de actorul Andrei Porubin, încununează filosofia mesajului autentic și profund.

„Colecționarul” este mai mult decât un thriller, este o analiză psihologică fină a ființei umane, strivită de presiunile propriei persoane.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Arta păpuşilor

„Arta păpuşilor” face parte din ciclul de activităţi propuse de către Departamentul Informaţional Biblioteconomic în cadrul celei de a XI-a ediţie a Salonului „Scientia”.

În program:
– Scurt istoric a costumului european;
– Costumul Scoţian;
– Istoria modei a fiecărui deceniu.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

#Expoziție fotografică / Un Soare Printre Noi

Pentru prima dată în Republica Moldova se organizează o Expoziție Fotografică dedicată copiilor cu Sindromul Down. Expoziția are drept scop sensibilizarea publicului față de acești copii și familiile din care fac parte. Pe toată durata expoziției vor fi expuse 25 de fotografii portret, însoțite de o mică descriere în 3 limbi (română, engleză și rusă) a fiecărui copil. Descrierile au fost formulate astfel ca cititorul să poate face cunoștință cu fiecare copil reprezentat în fotografie și să spulbere prejudecățile de orice tip care există în societate cu privire la copiii cu acest sindrom.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Oh, Ramona!

Oh, Ramona! urmărește transformarea lui Andrei dintr-un adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste, inocentă și neîmpărtășită, în alternanță cu a doua poveste, intensă și nebunească, incapabil să facă o alegere. Oh, Ramona! este rescrierea cinematografică a cărții lui Andrei Ciobanu „Suge-o, Ramona!”.

Mai multe detalii despre film găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente