(foto) 50 de studenți din întreaga țară au anunțat Ziua Internațională a Francofoniei printr-un Flashmob inedit

IMG-20190318-WA0001

Reprezentanța din Chișinău a Agenției universitare a Francofoniei (AUF), în parteneriat cu opt universități din Republica Moldova, șapte Centre de Reușită Universitară din cadrul acestor universități și Shopping Malldova au organizat un Flashmob pentru a anunța Ziua Internațională a Francofoniei.

Evenimentul a avut loc în data de 15 martie 2019 la ora 17.30 și s-a desfășurat la Shopping Malldova. La Flashmob au participat în jur de 50 de studenți vorbitori de limbă franceză din opt universități din Republica Moldova, membre ale Agenției universitare a Francofoniei (Universitatea de Stat din Moldova, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți, Universitatea Liberă Internațională, Academia de Studii Economice, Universitatea Tehnică din Moldova, Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” și Universitatea Agrară de Stat din Moldova).

image18a

image56a image92a

image35ab

Prin organizarea acestui eveniment, partenerii și-au dorit să anunțe Ziua Internațională a Francofoniei care se sărbătorește, în întreaga lume, în fiecare an, pe 20 martie. De asemenea, flashmob-ul și-a propus promovarea valorilor care unesc comunitatea francofonă din Republica Moldova, printre care respectul pentru diversitate și importanța cunoașterii limbilor străine.

IMG-20190318-WA0005

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente