Cardul bancar Instant de la Moldova Agroindbank – un card pe care-l primeşti imediat

Cardul Instant

Ai nevoie urgent de un card? La Moldova Agroindbank îl primeşti imediat. De astăzi, în sucursalele MAIB poţi solicita Cardul Instant – un nou produs bancar de care să te bucuri imediat. Cardul se eliberează chiar în momentul depunerii cererii la oricare sucursală a băncii şi doar cu buletinul de identitate.

Produsul reprezintă un card Visa Classic, emis în MDL, care este ataşat la un cont de card. Este un card  modern, dotat cu tehnologia Contactless, prin care efectuezi plăţi şi retrageri în numerar  simplu şi rapid. Cardul poate fi utilizat în ţară şi peste hotare, la POS terminale sau în mediul online.

Deşi nu are imprimată informaţia privind numele şi prenumele deţinătorului, Cardul Instant integrează toate funcţiile unui card de plată.

Comisionul de emitere a Cardului Instant este de doar 100 MDL, fiind mult mai avantajos decât cardurile emise în regim de urgenţă. Poţi obţine un Card Instant gratuit, fără perceperea comisionului de emitere, în cazul în care soliciţi acest card pentru a beneficia de serviciul T2C (serviciu de transfer a remitenţelor direct la cardul bancar) sau în momentul perfectării unui depozit.

„Cardul Instant consolidează portofoliul de produse şi servicii ale MAIB. Datorită noii oportunităţi, clienţii vor beneficia de rapiditate, flexibilitate şi de un nou instrument bancar util. Ne bucurăm să răspundem cererilor clienţilor noştri prin soluţiile bancare pe care le-au solicitat şi pe care astăzi le putem oferi”, a declarat Oleg Paingu, Vicepreşedinte al Comitetului de Conducere al băncii.

Precizăm că Moldova Agroindbank dispune de un spectru vast de carduri bancare, fiind emitent al cardurilor Visa, Mastercard şi American Express.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente