(foto) Ca după război. Cum arată Gimnaziul din Mîndrești, după furtuna de vânt care a distrus acoperișul

gim4

Acum două zile în întreaga țară au avut loc mai multe incidente provocate de vântul puternic. Gimnaziul „Dimitrie Cantemir” din Mîndrești a fost afectat puternic după ce un val de vânt i-a distrus acoperișul.

Cele două zile de cod galben au adus multă tristețe la Gimnaziul din Mîndrești, unde momentan nu se fac ore din cauza pagubelor produse de vânt.

Ieri, sătenii s-au adunat să facă ordine în curtea școlii, pentru a isprăvi un pic situația.

„Am ezitat să împărtășim cu voi aceste imagini dezolante. Pentru că ne doare. Ținem să menționăm că după ce a trecut șocul, am tras adânc aer în piept și ne-am apucat de treabă. Azi, datorită angajaților instituției și a ajutorului oferit din partea câtorva părinți (puțini, dar foarte buni!) am reușit să facem ordine. Am început să cârpim ceea ce putem. Am schimbat geamurile sparte de la cantină (pe datorie). Sperăm să găsim soluții și pe mai departe”, au menționat reprezentanții liceului.

gim1 gim2 gim3 gim4 gim5 gim6

gim7 gim8 gim9 gim10 gim11

Reamintim că, timp de două zile în toată țara a fost cod galben de vânt. Mai multe case și instituții s-au ales cu pagube.

Citește și:

(foto) Acoperișul mai multor instituții de învățământ distruse de vânt. Angajații IGSU au intervenit în 175 de situații de risc

(video) Furtună puternică în nordul Moldovei. Norii de praf îngreunează circulația rutieră

(video) Vântul continuă să provoace pagube în țară. Un copac a căzut peste o mașină și a distrus-o

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente