(foto) Au jurat corectitudine și imparțialitate. Studenții de la USM, specialitatea jurnalism, au depus jurământul

jurâ

Jurământul a fost depus astăzi, 14 martie, de către studenții anului întâi ai Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, astfel evenimentul a adunat în sala senatului, din incinta USM, studenți, profesori și jurnaliști.

Cu mâna pe inimă și cuprinși de emoții au vociferat jurământul cu încredere și speranță în viitoarea profesie. „Liber, pe onoare jur: să fiu corect și principial…”.

juramant1

An de an, a devenit o tradiție ca legitimațiile viitorilor jurnaliști să fie înmânate de către un jurnalist cu experiență, care mai este numit și „nașul de botez”, iar în acest an invitat de onoare a fost Vitalie Guțu, director a Departamentului Știri TVR. Acesta nu a ezitat să împărtășească cu studenții câteva istorii din activitatea sa profesională, dar nici nu a evitat să vină cu cuvinte motivaționale și urări de bine:

„Urez viitorilor jurnaliști să fie de calitate, să dea dovadă de curaj, voință și insistență în ceea ce vor face ei, în realizarea materialelor lor, întrucât și asta are o mare importanță în formarea unui nume pe piața mediatică de la Chișinău”, a relatat Vitalie Guțu.

legitimatii

Evenimentul a avut loc al șaselea an consecutiv și este organizat de către Consiliul Studenților din Mass-Media, USM.

juramantt

juramant

juram

Autor: Iulia Vrabie

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente