Echipa de fotbal a MAIB a cucerit cupa Turneului Footbaleague, ediţia a VII-a

53545850_2285438718360056_6575939249114185728_o

MAIB este banca nr. 1 la creditare, la produse şi servicii financiar bancare oferite clienţilor săi, dar nici modul de viaţă sănătos şi podiumurile sportului nu sunt străine unei echipe bancare puternice. Echipa de fotbal a Moldova Agroindbank a câştigat cupa Turneului de minifotbal Footbaleague, iarnă – primăvară 2019, turneu disputat în 18 meciuri, inclusiv 16 încheiate cu victorie pentru MAIB, iar unul – cu egalitate.

Cupa Footbaleague a fost cucerită pentru a treia oară de către MAIB, pasiunea pentru sport fiind împărtăşită de angajaţii băncii, care fac senzaţieşi în teren, şi în galerii, şi în activitatea profesională.

„Pentru echipa MAIB repurtarea victoriei în cadrul acestui turneu este o motivare enormă şi o confirmare că acolo unde există voinţă, unitate, dedicaţie şi profesionalism aşa ca la MAIB, este aplicabilă şi zicala latină „Veni, vedi, vici”, adică am venit, am văzut, am învins. Aş vrea să mulţumesc pentru susţinere echipei, celor peste 2000 de angajaţi şi conducerii băncii, pentru suportul necondiţionat mereu acordat”, a declarat Igor Nartea, căpitanul echipei de fotbal a Moldova Agroindbank.

Felicitări, Igor Nartea, Ivan Buga, Gheorghe Muntean, ŞtefanTimofti, Sergiu Puiu, Artur Caldare, Dorian Podlisnic, Iurie Gîrlă, Vladislav Bodrug, Victor Iordachi, Mihai Nartea, Alexandru Paingu, Leonid Bacilo, Anatolie Mîrzenco, Alexandru Hentov, Eugen Drozdov, Ion Covali!

În cadrul Turneului, pentru talentul fotbalistic de apărător, un premiu special şi titlul de „Cel mai bun apărător” a fost acordat lui Ivan Buga, manager credite în cadrul MAIB. ,,Pentru mine această distincţie a fost o surpriză, una neaşteptat de frumoasă. Cu toate acestea, în mod normal, de acest titlu este destoinic fiecare dintre apărătorii echipei. Este în primul rând un titlu pentru echipă şi recunoaşterea forţei sale defensive”, a menţionat Ivan Buga.

Echipa MAIB susţine sportul şi promovează modul sănătos de viaţă. Puterea stă în noi!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente