Chirtoacă: Socialiștii joacă teatru, fiind puși de Plahotniuc

chirtoaca

Fostul primar al capitalei, Dorin Chirtoacă spune că socialiștii „joacă teatru” la comanda lui Plahotniuc. Declarațiile au fost făcute astăzi de cătee liderul PL.

„Socialiștii joacă teatru, socialiștii au fost puși de Plahotniuc să îi arate blocului ACUM că chipurile ei vor o majoritate cu ACUM. Dacă ar vrea nu ar face declarații prin presă, dar s-ar duce la sediul la ACUM, de dimineață, ar discuta până seara. Ar căuta o modalitate pentru că așa cum s-au unit în 2015 la protestele din piață, să se unească și să dea jos dictatorul”, a spus Chirtoacă întrebat de jurnaliști

Potrivit acestuia, în mod normal ar trebui să fie stabilite priorități, și anume dacă societatea vrea, să-și asume răspunderea, dar nu să joace teatru în mod public.

Chirtoacă mai spune că gestul este  Pentru a simula și a acuza blocul ACUM de cauzarea haosului.

Chirtoacă a devenit lider al PL în toamna anului trecut și a fost în negocieri pentru a se alătura blocului ACUM, însă acestea au eșuat, ambele părți acuzându-se reciproc de rea-credință.

Ieri, într-o conferință de presă PSRM au chemat blocul ACUM la discuții pentru data de 12 martie, ora 15:00.

În apelul acestora de ei socialiștii au formulat mai multe principii, care, paradoxal coincid cu cele ale PD formulate pe 1 martie.

Fapte, nu vorbe. E logic! PD și PSRM se aseamănă în principii, dar ambii vor alianță cu blocul ACUM

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente