Semințele ARO sunt cea mai bună alegere pentru un gazon moale și verde anul împrejur

seminte-iarba-pentru-gazon

Un gazon moale și verde este dorința oricărui proprietar care are o curte în jurul casei, fiind cel mai important detaliu al unui landșaft magnific. El reprezintă locul perfect pentru relaxare, poate fi teren de joacă pentru copii, sau locul potrivit pentru practicarea sportului. Iarba de gazon creează confort pentru întreagă familie. Așadar, grădina, terasa sau alt spațiu deschis capătă culoare și suflet prin plantarea unui gazon de calitate.

În timp ce gazonul artificial și-a câștigat încet popularitatea, locul întâi continuă să-l dețină gazonul natural. E mult mai ușor de întreținut și are un aspect mai îngrijit. Pentru a te putea bucura în continuu de un gazon verde și proaspăt, cea mai potrivită alegere sunt semințele ARO de tip universal. E perfect pentru peluze rezidențiale, terenuri de sport, zone cu trafic intens, zone de joacă pentru copii și animale de companie, terenuri de fotbal sau grădină.

Indiferent dacă vrei să împrospătezi sau să-ți refaci gazonul sau planifici plantarea unei peluze noi, ai nevoie de cele mai bune semințe de iarbă. Majoritatea proprietarilor pun mare accent pe aspectul gazonului, deoarece aspectul curții este cartea de vizită a familiei, dar și locul de răsfăț al fiecărui membru. Oricine își dorește să savureze în zori de zi o cană de cafea admirând verdele aprins al unui gazon natural, acoperit ușor de roua dimineții. Pentru a fi sigur de calitatea acestuia, trebuie să ai în vedere câteva trăsături semnificative, cum ar fi: textura – moale și catifelată, culoarea – un verde pronunțat și, foarte important – rezistență la secetă, și la trafic.

seminte-iarba-pentru-gazon

Când se plantează gazonul?

Cele mai potrivite luni sunt cele de toamnă și primăvară, dar nu vei greși dacă o să alegi s-o faci în perioada martie – iunie. Dacă ai decis să plantezi semințele de gazon în martie, acestea vor crește mai vertiginos, dar trebuie să ai grijă să dispună de o irigare constantă.

Semințele ARO pentru gazon sunt alegerea ideală, în acest sens, pentru că ARO este brandul METRO ce întruchipează combinația armonioasă între calitate și cost. Aici găsești semințe pentru gazon la un preț foarte atractiv.

shutterstock_104220770

 De ce să alegi semințele în detrimentul altor soluții?

Semințele de iarbă au drept punct forte faptul că pătrund mult mai ușor în zonele dificile, precum colțurile și pantele.

Pe parcursul a mai multor ani de cercetări și feedback din partea clienților pentru semințele de gazon ARO, METRO a creat un amestec de cea mai înaltă calitate. Proiectat pentru a oferi culoare și textură ideală, acesta reduce, în același timp, nevoia de fertilizare constantă. Aici găsești amestecul de care ai nevoie pentru grădina ta, în funcție de necesități și climă, cum ar fi, semințe pentru condiții de: secetă, umbră; sau, pentru o peluză fină și decorativă.

Odată ce și-au asumat responsabilitatea de a comercializa semințe de gazon marca ARO, cei de la METRO au recunoscut că sunt obligați să prezinte controale riguroase de calitate, inclusiv testarea personalizată, a purității și a viabilității în laboratoare independente.

seminte-de-gazon-metro

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente