Recomandări #diez. Cele frumoase evenimente pentru ziua de marți, 12 martie

RXVXXRIKI3
Foto: Semina Psichogiopoulou

O nouă săptămână și o nouă serie de evenimente frumoase. Echipa #diez îți recomandă cele mai colorate evenimente la care poți să mergi împreună cu familia sau prietenii și să-ți faci ziua de marți, 12 martie, cât mai reușită.

#Spectacolul 6.9

YOUBESC CREATIVE INSTITUTE în colaborare cu Teatrul Alexei Mateevici te invită la cea de-a doua stagiune a spectacolului „6.9”.

Semnat de producătoarea Alla Donțu, „6.9” reprezintă un act de meloterapie menit nouă și anxietăților noastre. Acțiunea ia forma unui dialog între El – psihanalistul și, Ea – clienta, prin urmare, aceștia discută despre: fericire, frică, dramă, dragoste, dezamăgire, pasiune.

Mai multe detalii despre spectacol găsești AICI!

#Parfumierul

Teatrul Geneza Art prezintă în luna martie PREMIERA „Parfumierul”, după romanul lui Patrick Süskind „Parfumul”.

Mai multe detalii despre spectacol găsești AICI!

#Innovatic Fest/Roboshow

Din 1 martie până în 12 mai 2019, la Muzeul Național de Istorie interacționezi cu tot ce înseamnă tehnologie, descoperi calitățile uimitoare ale roboților, te bucuri de experiențe inedite în zonele VR (un mediu artificial, creat cu ajutorul computerului).

Mai multe detalii găsești AICI!

#Expoziție fotografică / Un Soare Printre Noi

Pentru prima dată în Republica Moldova se organizează o Expoziție Fotografică dedicată copiilor cu Sindromul Down. Expoziția are drept scop sensibilizarea publicului față de acești copii și familiile din care fac parte. Pe toată durata expoziției vor fi expuse 25 de fotografii portret, însoțite de o mică descriere în 3 limbi (română, engleză și rusă) a fiecărui copil.

Mai multe detalii găsești AICI!

#CUC

Ia-ți echipa și vino marți, 12 martie, ora 15:30 în sala bibliotecii la concursul intelectual: Ce? Unde? Când?

Echipa trebuie să fie formată din cel mult 6 persoane. Acestea se înscriu pe loc.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Oh, Ramona!

Oh, Ramona! urmărește transformarea lui Andrei dintr-un adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste, inocentă și neîmpărtășită, în alternanță cu a doua poveste, intensă și nebunească, incapabil să facă o alegere. Oh, Ramona! este rescrierea cinematografică a cărții lui Andrei Ciobanu „Suge-o, Ramona!”.

Mai multe detalii despre film găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente