(video) Radu Albot s-a calificat în semifinala turneului „Delray Beach Open”. Cu cine se va întâlni

photo_2019-02-23_13-38-03

Radu Albot este din ce în ce mai aproape de finala turneului ATP 250 „Delray Beach Open”. Tenismenul moldovean s-a calificat, astăzi, în semifinala probei de simplu a turneului.

În sferturi, sportivul nostru l-a întâlnit pe americanul Steve Johnson, locul 34 în clasamentul mondial. În primul set al meciului, reprezentatul țării gazdă s-a impus cu 6:1. În al doilea set, Radu reușește o revenire senzațională, egalând scorul meciului, după ce câștigă cu 6:3. În setul decisiv, după o luptă pentru fiecare punct, Radu se impune cu scorul 7:6 (5), câștigând meciul cu scorul 1:6 6:3 7:6(5), informează Federația Națională de Tenis a Moldovei.

Următorul adversar al moldoveanului la proba de simplu este un alt american, Mackenzie McDonald, locul 84 în clasamentul mondial. Meciul va avea loc mâine, 24 februarie, aproximativ la ora 3:00 dimineața în Republica Moldova.

Mai mult, Radu este în semifinală și în proba de dublu a acestui turneu. În pereche cu japonezul Yoshihito Nishioka, sportivul nostru va întâlni duetul britanic Ken și Neal Skupski, capi de serie nr. 2.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente