(video) Momentul când mașina civilă se lovește frontal de un automobil din cortegiul prezidențial al lui Dodon

ecf7d1a1-4bde-40de-83d6-0a1d2c86a6c0

Ieri, pe traseul Chișinău – Leușeni în apropiereIeri, pe traseul Chișinău – Leușeni în apropiere de localitatea Stejăreni, r-nul Strășeni s-a produs un accident rutier cu implicarea unui automobil din coloana prezidențială. În urma acestui impact nimeni nu a avut de suferit

Momentul ciocnirii dintre aceste 2 automobile a fost înregistrat de camera de bord a mașinii prezidențiale. Videoul a fost făcut public de Serviciul de Protecție și Pază de Stat

Potrivit poliției accidentul a fost provocat de șoferul care venea pe contrasens încercând să facă o depășire și care nu a adaptat viteza la condițiile meteo nefavorabile. În urma accidentului nimeni nu a avut de suferit.

Socialistul Bogdan Țîrdea a comentat această situație ca fiind una deloc întâmplătoare: „Slavă ție Domnului, toți sunt vii și nevătămați. De această dată s-a ciocnit în mașina de pază. Totul s-a produs ca și data trecută. O mașină frânează brusc, iar a doua încearcă să ocolească și lovește cu viteză maximă mașina de pe contrasens. Iar aici apare Cortegiul Prezidențial!!!. Atunci accidentul s-a produs cu o zi înainte de întâlnirea cu Kozak, acum – cu o zi înainte de alegeri. Conicidență? Nu credem.”

Igor Dodon a spus: „Sunt în siguranță, de data aceasta fără a fi lovită mașina în care mă aflam, însă a avut de suferit mașina băieților din pază. Rog toți colegii, prietenii, susținătorii să se abțină de la orice speculații pe seama acestui accident. Știu că în ajun de alegeri pot apărea diferite teorii și scenarii, dar să lăsăm acest caz pe seama coincidențelor nefericite, care se mai întîmplă în viață, chiar dacă mai frecvent decît ne-am dori. Sunt bine, sunt la întîlniri cu cetățenii, mergem cu încredere înainte.”

Vă amintim că, pe data de 9 septembrie 2018, cortegiul prezidențial al lui Igor Dodon a fost implicat într-un accident rutier în apropiere de orașul Strășeni.  

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente