(video) „Duceți contrabandă.” Membrii Occupy Guguță au fost opriți de INP pentru că nu dețin acte de proprietate a tobelor

dsdds

În timp ce se îndreptau spre Nisporeni pentru a organiza un protest antiguvernamental, membrii Occupy Guguță au fost opriți de Inspectoratul Național de Poliție (INP) la ieșirea din Chișinău. Într-un video postat pe pagina de Facebook, forțele de ordine de la fața locului cer membrilor Occupy Guguță să prezintă acte de proveniență a tobelor pe care le au în mașină, scrie ZdG.

Activistul Vitalie Sprînceană le-a precizat polițiștilor că tobele sunt obiectele lor personale, respectiv la acel moment nu au acte de proveniență. Unul dintre reprezentanții INP le-a spus însă că trebuie să meargă l-a comisariat pentru a scrie o explicație. Deși membrii Occupy au prezentat imagini foto în care apar cu tobele respective, polițiștii au spus că șoferul trebuie să îi urmeze la comisariat.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție, iar la un moment dat un inspector de patrulare a făcut aluzie că tobele au fost furate.

„Am stopat o unitate de transport în care pasagerul din față stă cu tobă, în spate sunt tobe și în portbagaj sunt tobe. Nu este interzis, dar trebuie să aibă niște documente”, a precizat un ofițer de patrulare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente