De Dragobete nu doar votăm, dar și ne distrăm. Evenimente speciale pentru cei îndrăgostiți

maxresdefault

Pe 24 februarie ne așteaptă o zi hiper încărcată. În această zi vom avea o sumedenie de evenimente precum Alegerile Parlamentare, derby-ul dintre Manchester United și Liverpool și diverse party-uri pentru îndrăgostiți. Voi ce opțiune veți alege? Vedeți mai jos câteva evenimente distractive pentru cei mai activi cititori ai site-ului nostru.

#Dragobete Party

Dragobete sărută fetele pe 24 februarie. Vino cu persoanele dragi și distrează-te până în zori pe undele dragostei. Rezervarea se face la numărul de telefon 078820005. Intrarea este liberă. Locul evenimentului Clubul Five (strada Decebal 99).

#De Dragobete iubește românește

E luna dragostei, iar asta înseamnă că pe 24 februarie, Vatra Neamului (Str. Pușkin, 20B) vă așteaptă cu un meniu special  și muzică live pentru toți îndrăgostiții.

Invitații speciali ai evenimentului este:

Trio Vatra Neamului

Lăutarii Vatra Neamului

Andrei Sochircă

Virginia Sîrcu

Pentru mai multe detalii: 079787779

#Cu inima deschisă // Vali Boghean Band

Inima unui om e ca o sală de spectacole care așteaptă să se umple cu lume. Unii vor nimeri întâmplător acolo, alții vor veni cu drag, unii pentru că cineva i-a invitat, alții pentru că și-au luat bilet acolo.

Vali Boghean Band vă invită la tradiționalul concert intitulat „Cu inima deschisă “ din februarie să celebrăm Dragobetele, o sărbătoare autohtonă a dragostei unde va prezenta publicului un playlist alcătuit special cu ocazia sărbătorii și din piese noi.

Duminică, 24 februarie, ora 18.00, la Palatul Național „Nicolae Sulac” sunteți așteptați cu ușile și inimile larg deschise.

Info și bilete pe: www.„afisha.md sau www.entertix.md sau la nunmărul de telefon 078 200 788

#Dragobete by FOLK’s

FOLK’s Croissants (Str. Pușkin, 3) invită la o cină romantică toate cuplurile care doresc să petreacă această duminică într-un mod deosebit. De la ora 18:00 până la 22:00, beneficiați de oferta noastră specială. Oferta specială este disponibilă doar cu rezervare prealabilă la numărul de telefon 060 27 27 27.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente